@xemonnt: co za zwierzę, ja mam osobną szczoteczkę do zębów osobną do języka i osobną do dziąseł. A jak myje jedno to resztę oklejam taśmą klejącą żeby szczoteczka miała styk tylko z tym do czego jest przeznaczona (⌐͡■͜ʖ͡■)
Mirki i Mircówny z własną działalnością, potrzebuje jakiś prosty i darmowy soft do wystawiania FV. Będzie to jedna fv na miesiąc, wiec nie potrzebuje żadnych wodotrysków. Aktualnie używam Mbiuro, z tym że na wydruku ucina mi końcówki groszy i księgowa powiedziała że mam jej dawać poprawną fv z pełnymi groszami. Ostatecznie może być jakiś sprawdzony wzór fv sprzedażowej w excelu.
@WykopCzyZakopOtoJestPytanie: a cukinia która jest w garnku to gdzie na zdjęciu wyżej! Nikomu już w dzisiejszych czasach nie można wierzyć !! ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Otworzyli plastik! W końcu zeszło mi ciśnienie, ze od nowa będę wszystko zaczynać, okazuje się, ze jestem na takim samym poziomie jak byłam gdy zamknęli, jestem trochę odważniejsza, nie boje się (tak bardzo jak wcześniej) dynamicznych ruchów ani slabow (nie wiem jak się tłumaczy na polski) (。◕‿‿◕。)
Trzecia proba-trzeci fail. Zjechalem z woda,zredukowalem ilosc maki zytniej 2000. Idac zgodnie z instrukcjami na poradnikach z neta-ciasto jest zwarte,po lekkim rozciagnieciu jest efekt „membrany” tylko...nie rosnie. Ciasto nie podwaja swojej objetosci. Zakwas mam niby aktywny,robie gdy podwaja swoja objetosc,plywa na powietzchni wody ( zakwas pol na pol z zytniej 2000 i pszennej-moze tu jest zrodlo problemu? Ktos cos?),chleb pieczony w zeliwnym garze i caly czas wychodza zakalce. Chleb jest ciezki,nie rosne...jakies