Przerobiłem ponad 30 sposób na zrobienie karkówki #sousvide
Po niemal trzech miesiącach testów mogę śmiało powiedzieć że efekt jest idealny. Karkówka jest super soczysta, krucha i mięciutka, beż żadnych żujących części. Lata świetlne lepsza niż przyrządzona jakąkolwiek inną metodą.
Akurat dzisiaj w wersji lekko azjatyckiej, smażona na kaczym smalcu, podana ze szpinakiem i tahini inspirowanym japońskim Goma Ae.
Dajcie trochę plusów to będę miał motywację żeby przerobić notatki na przepis i wrzucić.
Po niemal trzech miesiącach testów mogę śmiało powiedzieć że efekt jest idealny. Karkówka jest super soczysta, krucha i mięciutka, beż żadnych żujących części. Lata świetlne lepsza niż przyrządzona jakąkolwiek inną metodą.
Akurat dzisiaj w wersji lekko azjatyckiej, smażona na kaczym smalcu, podana ze szpinakiem i tahini inspirowanym japońskim Goma Ae.
Dajcie trochę plusów to będę miał motywację żeby przerobić notatki na przepis i wrzucić.























Jak wiecie, na AliExpress, ale i nie tylko tam jutro (11.11.2019) rozpoczyna się coroczny festiwal wyprzedażowy.
W związku z tym organizuję rozdajo, w którym do zgarnięcia jest Xiaomi Redmi Note 8, który zostanie zamówiony na adres osoby, którą wylosuję za pomocą mirkolosa. Wysyłka z magazynu EU, także spokojna głowa o VAT. Tak, wersję GLOBAL :)
Tymczasem pamiętajcie o:
źródło: comment_fApjrlmcAFmXDaXSAcPplt7IuyaErTTj.jpg
Pobierz