źródło: comment_1614693905nCJwmchibqsJMcIPSfztq2.jpg
Pobierz
źródło: comment_1614693905nCJwmchibqsJMcIPSfztq2.jpg
Pobierz
źródło: comment_1606328382na6KaqFHSDLR6LccH1P2br.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1601219951PiX30MB7GhKPYzDcDtBqtB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1596297214R0yxYastikkyclNVN5VH8H.jpg
PobierzRocznica
od 28.07.2025
Gadżeciarz
od 31.07.2017
Mikroblogger
od 18.09.2020
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Prosty przepis krok po kroku poniżej!
#gotujzwykopem #gotujzkreckiem #przepisy #jedzenie #kuchnia
Drogie Mirki i Mirabelki, co jakiś czas pojawia się tutaj pytanie o tikka masala.
źródło: comment_EQqrRRs1lCsTPq7CCsMAbtCQKFXDMhmz.jpg
PobierzNa początku robimy garam masala, czyli mieszankę przypraw, którą wykorzystamy do marynowania mięsa, oraz do sosu:
- opakowanie kminu rzymskiego (kuminu) (15g)
- opakowanie kardamonu mielonego (10g), lub 7-8 nasion w całości
- 2 łyżki nasion kolendry
źródło: comment_W94LIeXpamgQVsbQ7C3NszZ4H0nkSTZO.jpg
Pobierz