Idzie facet brzegiem Wisły. Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki. Spacerowicz woła: - Co pan robi? Niech pan nie pije! Otruje się pan, chemikalia i odpadki! - Was? Ich verstehe nicht! - Powoli, bo zimna.
Francuskie auto zabija ludzi w stanie upojenia alkoholowego w Krakowie! Artykuł jak z onetu.
Podobny sposób rozumowania. Ktoś to przecież transportował, magazynował, znowu transportował do punktów sprzedaży i na końcu nie wiadomo jak dbając o higienę ogrzewał Ch51 wie jak długo.... ale ważne, że mięso z Polski ¯\(ツ)/¯
@JBAIDONALDA: Na moje to walka o rynek i ktoś dał zlecenia na rozdmuchanie sprawy. To niezły hajs, więc konkurencja robi co może żeby wyeliminować polskie mięso.
@mlotek_to_uniwersalna_odpowiedz: @mike78: Jasne że stosunkowo niska temperatura zabija akurat Salmonellę na pieczonym mięsie. Ale wystarczy jeden kretyn który do krojenia warzyw użyje tej samej deski co do kurczaka, tego samego noża, nie umyje rąk po marynowaniu mięsa, wrzuci warzywa do umycia do tego samego zlewu w którym przed chwilą mył kurczaka, no i całe danie może być skażone. Potem przychodzi kontrola, szuka Salmonelli tam gdzie się spodziewa (czyli
A jak się okaże, że to jednak brudasy (do wiadomości administracji: chodzi mi o czystość zachowywaną przez pracowników) miały chlew w knajpie i stąd zakażenia, to sprostowaniem nikt już się nie zainteresuje.
Stary numer szkopów. Już kiedyś chyba było coś ze świniami, jak zaczęły u nich padać to poszła kampania w necie, że polskie padają i sprzedaż u nas spadła.
Komentarze (216)
najlepsze
Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki.
Spacerowicz woła:
- Co pan robi? Niech pan nie pije! Otruje się pan, chemikalia i odpadki!
- Was? Ich verstehe nicht!
- Powoli, bo zimna.
Podobny sposób rozumowania.
Ktoś to przecież transportował, magazynował, znowu transportował do punktów sprzedaży i na końcu nie wiadomo jak dbając o higienę ogrzewał Ch51 wie jak długo.... ale ważne, że mięso z Polski ¯\(ツ)/¯
Warzyw też nie powinno się jeść, no chyba że te które sam wychodujesz. Najlepiej to samemu pieczywo piec z własnego ziarna.
Komentarz usunięty przez autora
Jasne że stosunkowo niska temperatura zabija akurat Salmonellę na pieczonym mięsie.
Ale wystarczy jeden kretyn który do krojenia warzyw użyje tej samej deski co do kurczaka, tego samego noża, nie umyje rąk po marynowaniu mięsa, wrzuci warzywa do umycia do tego samego zlewu w którym przed chwilą mył kurczaka, no i całe danie może być skażone.
Potem przychodzi kontrola, szuka Salmonelli tam gdzie się spodziewa (czyli
@plonace_kalosze: może być, jeśli ktoś nie stosował oddzielnych tacek, nie mył noża po krojeniu jajek
@miszczu90: hehe
https://wykop.pl/link/7006073/polski-schabowy-bedzie-z-niemiec-gospodarstwa-upadaja-wieprzowina-drozeje
https://www.youtube.com/watch?v=gNp8zalaezI
Komentarz usunięty przez moderatora