@WykoZakop: Tylko że jest niejadalne. Jak długo żyję (a żyję długo) nigdy nie jadłem tak syfiastego mięso. Ukry chyba kurczaki karmią zmielonym betonem bo to mięso jak tak twarde że nawet po 2 dniach macerowania nadal było twarde jak kamień.
40 osób zatruło się tym gównem na jedynm z weseli w tym ja. Nie wiedziałem czy srać czy żygać więc robiłem to na raz. Tak się złożyło, że na weselu była inspektorka sanepidu... Dom weselny chyba już nie istnieje.
Swoją drogą nie wiem jak można jeść kebab w Polsce, nie ma większego gówna, jakiś czas temu postanowiłem sprawdzić czy coś się zmieniło i sprawdziłem te wszystie Efesy, Sapko czy Esnafy i porównując to do tego co jest np. w Berlinie to nawet #!$%@? 2/10 bym nie dał a te lokale mają po 4.4-4.6/5 XD
I jeszcze te ceny, w Mustafa's Gemuese Kebab ~7 EUR czyli 31 zł a najtańszy mały placek
@Silvestre_Cucumeris nie #!$%@?. Pojechalem do Berlina na tego Ruyana czy jak mu tam co 20 minut w kolejce sie stoi. Gowno jakich malo. Kto normalny dodaje rozciapane warzywa do kebaba. Chyba to dla emerytow bez zebów. Wole efesa.
*Polskie zboze* tez probowali sprzedac do Niemiec. Transport zawrocono na granicy. Po nitce do klebka okazalo sie,ze techniczne od przyjaciol. Moze z drobiem uzytym do kebaba bylo podobnie? A jak tam chlebus smakuje?
Komentarze (216)
najlepsze
I jeszcze te ceny, w Mustafa's Gemuese Kebab ~7 EUR czyli 31 zł a najtańszy mały placek