Napompowane pieczywo z marketów wciąż na topie. Prawdziwy chleb tylko z piekarni
Sprzedaż pieczywa spada, a tradycyjnym piekarniom trudno wygrać walkę z supermarketami. Duże sieci serwują odpiekany chleb z ciasta głęboko mrożonego, pełen polepszaczy. Właściciel rodzinnej piekarni przestrzega.
MoneyPL z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 318
- Odpowiedz
Komentarze (318)
najlepsze
Market = HIV !!!
Tylko tradycyjne piekarnie!!!!!
Tak mi się jakoś skojarzyło.
Chociaż ostatnio akurat kupowałem jakiś kukurydziany i trzy dni pózniej był ok.
NAWET ZA STARYCH DOBRYCH CZASÓW, nie każdy na wsi miał warunki i był wspólny jeden piec chlebowy.
w takim lidlu czy biedronce jak ktos ma czas moze sie doszukac ksiazeczki (tak, czasami tak to wyglada) ze skladem produktow
ciezko znalezc chleb zlozony z 4-5 skladnikow :)
w stokrotce za to jest informacja:
chleb przygotowany w piekarni, bez ciasta mrozonego - wypiekany na miejscu
wystarczy zerknac na ksiazke w biedronce i szukac ...takiego z najkrotsza lista
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora