@Budo: Wielu ludzi dziwi dodawanie cukru do potraw, a nie zdają sobie sprawy ile cukru jest w przeróżnych sosach, keczupach, i generalnie fast foodach. Cukier, nawet w normalnych daniach może ciekawie podkreślić smak.
K---a ile tu malkontentow ze ja jebe xD Kwasior robi zajebiste tresciwe zarcie w swoim stylu od poczatku. Juz nie mowiac ze wiele z jego potraw to stare i opatentowane przepisy zza oceanu wiec nie rozumiem waszego j-----a. Cukier, ocet i sol to podstawa 90% sosow ktore macie na sklepowych polkach. Nie w kalorycznosci rzecz tylko jak czesto takie rzeczy i jakie porcje zrecie. Za kwasiora zawsze wykop! ᕙ(⇀‸
@Gamling: Typowy nosaczizm wypokowy. Mirki żrą czipsy, popijają colą i smęcą na forum, ze Kwasior nie robi wegańskich potraw, tylko mięsne, kaloryczne. Banda internetowych januszy.
@Heart: w pewnym momencie przestało to wyglądać smacznie, a zaczęło groteskowo mięso mielone, boczek, ser, majonez, ser, boczek, jalapeno, majonez tłuste tłustym, ale dla mnie przestało mieć sens oglądanie tego, bo żadnej rady kwasiora w domu nie użyję, bo to niejadalne
K---a ile tu malkontentow ze ja jebe xD Kwasior robi zajebiste tresciwe zarcie w swoim stylu od poczatku. Juz nie mowiac ze wiele z jego potraw to stare i opatentowane przepisy zza oceanu wiec nie rozumiem waszego j-----a. Cukier, ocet i sol to podstawa 90% sosow ktore macie na sklepowych polkach. Nie w kalorycznosci rzecz tylko jak czesto takie rzeczy i jakie porcje zrecie. Za kwasiora zawsze wykop! ᕙ(⇀‸
Mnie razi, że używa półproduktów typu: ketchup, majonez. Druga sprawa, że nie przywiązuje wagi do detali: "wybierzcie sobie ketchup jaki lubicie, sos chili jaki lubicie". Diabeł tkwi w szczegółach.
@shyha: Bo to jest dla mas bez własnego gustu kulinarnego. Chłop gdzieś tam coś poczytał i zrobił o tym film, przestałem oglądać gdy robił 'własne kiełbasy' - tragedia.
Komentarze (57)
najlepsze
Kwasior robi zajebiste tresciwe zarcie w swoim stylu od poczatku. Juz nie mowiac ze wiele z jego potraw to stare i opatentowane przepisy zza oceanu wiec nie rozumiem waszego j-----a.
Cukier, ocet i sol to podstawa 90% sosow ktore macie na sklepowych polkach.
Nie w kalorycznosci rzecz tylko jak czesto takie rzeczy i jakie porcje zrecie.
Za kwasiora zawsze wykop! ᕙ(⇀‸
Komentarz usunięty przez moderatora
mięso mielone, boczek, ser, majonez, ser, boczek, jalapeno, majonez
tłuste tłustym, ale dla mnie przestało mieć sens oglądanie tego, bo żadnej rady kwasiora w domu nie użyję, bo to niejadalne
Komentarz usunięty przez moderatora
Kwasior robi zajebiste tresciwe zarcie w swoim stylu od poczatku. Juz nie mowiac ze wiele z jego potraw to stare i opatentowane przepisy zza oceanu wiec nie rozumiem waszego j-----a.
Cukier, ocet i sol to podstawa 90% sosow ktore macie na sklepowych polkach.
Nie w kalorycznosci rzecz tylko jak czesto takie rzeczy i jakie porcje zrecie.
Za kwasiora zawsze wykop! ᕙ(⇀‸
Druga sprawa, że nie przywiązuje wagi do detali: "wybierzcie sobie ketchup jaki lubicie, sos chili jaki lubicie".
Diabeł tkwi w szczegółach.