@Zioman: Z niecierpliwością czekam na Fallouta, w którym ekwipunek będzie wyglądał jak w Jagged Alliance. Chociaż pewnie młodsi gracze będą się oburzać, że CHCE NOSIC ZE SOBOM DZIESIENC WYŻÓTNI RAKIETI MILIONY PISTOLETUF!!11!
@PanicInDetroit: Za Black Isle też się nie doczekałeś. @Naczelny_Urzednik_RP: Co tak naprawdę konkretnie masz na myśli? Jakoś słabo pamiętam JA, bardzo mocno ograniczony ekwipunek tam był?
@Sad_Statue: Miałeś sloty, które mogłeś zapełnić i niczego więcej nie mogłeś już nieść. Ewentualnie można było założyć różne plecaki/torby/kabury/kamizelki które mogły powiększyć ekwipunek. Przykładowo w dużym plecaku było 6 slotów (np. na 6 pistoletów lub xxx magazynków/granatów itp) a w małej kamizelce taktycznej 5 slotów (na nóż, magazynek, lornetkę, nożyce i jakąś drobnicę)
@Naczelny_Urzednik_RP: System spoko (nie pamiętam, żebym narzekał), ale średnio mi pasuje do Falloutów, dla mnie to gry o chomikowaniu ( ͡°͜ʖ͡°), ale mogliby dać opcję włączenia takiego ekwipunku dla chętnych, np. w jakimś trybie hardcore czy czymś takim.
@Sad_Statue: To prawda, zresztą mało który producent na coś takiego by się zdecydował. Gra w której nie ma strzałek pokazujących gdzie iść i co należy zrobić została by uznana za trudną a co dopiero ograniczenia w ekwipunku.
źródło: comment_CQn2y3WfNPzlIzDGCrTFET1vWW4X32cB.jpg
Pobierz