Wpis z mikrobloga

#gry #gimbynieznajo #tworczoscwlasna #youtube

Pół żartem, pół serio - dlaczego rodzice nie lubią gier komputerowych. Dajcie znać co o tym myślicie, a tych Mirków, których aż świerzbi, proszę o jakiś konkretnie dosadny komentarz na temat mojej dykcji :D
qlink - #gry #gimbynieznajo #tworczoscwlasna #youtube 

Pół żartem, pół serio - dla...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qlink: bardzo dobrze przygotowany materiał. Dykcja specyficzna, ale raczej będzie działała na Twoją korzyść, ze względu na charakterystyczność i zapamiętywalność.
  • Odpowiedz
@qlink: Fajne, przy punkcie o wygranych w turniejach gier można było też porównać kwoty z wygranych finałów Ti4 doty 2 i mistrzostw siatkówki.
  • Odpowiedz
@qlink: Powiem Ci, że jest ogólnie spoko, pomysł z tymi "powodami" już został przewałkowany miliardy sposobów na tubie, ale nie ma tragedii.

Z takich szczegółów wkurzają mnie te przerwy na napis, że jest to któryś tam powód - są delikatnie za długie.
  • Odpowiedz
@polecam_poczytac_ciorana: Teraz przeczytałem Twojego posta (wcześniej mi się nie chciało, sorewicz), i... skoro mam sobie odpuścić ton pseudointeligenta, to znaczy, że jestem inteligentem! Przyznałeś to, jest na piśmie, Twoje słowa, WYGRAŁEM TEN SPÓR NA SŁOWA, to oficjalne! WYGRAAAAAŁEEEEEM!

Troszkę jakbyś oddał walkowerem. Lekki niesmak, ale mimo wszystko mnie to kontentuje :D
  • Odpowiedz