Wpis z mikrobloga

@polecam_poczytac_ciorana: Błąd. Wiem, że mam nieidealną dykcję - na pewno nie #!$%@?ą :D. Wiem też, że na każdych 15 pozytywnych komentarzy, przypada jeden negatywny i wiem też, że wszystkie reakcje ludzi oglądających moje filmy, świadczą o tym, że jak najbardziej jest powód bym robił filmy :D.

No i wiem też, że są ludzie, którzy nie wytrzymają bez napisania CHAMSKIEGO komentarza na przykład, na temat mojej dykcji. Z tego powodu wolę sam
@qlink: oprócz tego nie wiem czy to celowy przekaz, czy zwykły przypadek (przypuszczam, że to raczej efekt niekompetencji z twojej strony), ale w momencie kiedy mówisz o tym, że telewizja przestrzega przed grami komputerowymi dałeś fragment programu johna stossela, który jest obrońcą gier komputerowych i przemocy w nich zawartej. dowód1, dowód2.

masz #!$%@?ą dykcję, to jest fakt. jestem chamski? pewnie tak, taki mój sposób prowadzenia dyskusji z większością ludzi na wykopie,
@polecam_poczytac_ciorana: Błąd. TY uważasz, że mam #!$%@?ą dykcję, a ja... nie. Do tego - oczywiście - nie interesuje mnie Twoje zdanie, bo jak sam zauważyłeś - wypowiadasz się po chamsku :) W związku z tym, wisi mi to zwiędłym kalafiorem co tam sobie - wybacz - pierdzisz na mój temat ;)

Jakie reakcje? Hmmm... 3 tysiące fanów, 300 tysięcy odsłon, 95% pozytywnych ocen? Jak dla mnie styknie, a co Ty tam
@qlink: widzisz? jeszcze bardziej utwierdzasz mnie w fakcie, że potrzebujesz poprawy swojego samopoczucia po takiej małej wymianie zdań. moje chamstwo nie jest chamstwem per se a jedynie środkiem stylistycznym, który obrałem na tym koncie wobec typowych wykopków (którym oczywiście jesteś). rozumiem, że zachowujesz się jak ~90% wykopków, dla których nie treść a tylko forma się liczy? jeżeli tak to współczuję. :)

zrozum, że dykcja jest albo dobra, albo #!$%@?. albo umiesz
@polecam_poczytac_ciorana: Okej, więc dykcja jest albo dobra albo #!$%@?. Musi przecież tak być - skoro tak mówisz :)

Chamstwo jest środkiem stylistycznym który obrałeś, żeby... strasznie to zawiłe. Chamstwo to chamstwo, lata mi to jak to sobie uzasadniasz. Nie znam Cię i nie wnikam w Twój światopogląd, a jeszcze mniej mnie obchodzi Twój stosunek do "wykopków" i to kto nimi według Ciebie jest, a kto nie.

Jestem wyczulony, niewyczulony (dalej nie
@qlink: Powiem Ci, że jest ogólnie spoko, pomysł z tymi "powodami" już został przewałkowany miliardy sposobów na tubie, ale nie ma tragedii.

Z takich szczegółów wkurzają mnie te przerwy na napis, że jest to któryś tam powód - są delikatnie za długie.
@polecam_poczytac_ciorana:

masz #!$%@?ą dykcję, to jest fakt

negowanie tego, jak już wyżej napisałem, to jak negowanie faktu ruchu obiegowego Ziemi wokół Słońca.

Dzieci już w szkole podstawowej odróżniają opinie od faktu

Opinia jest subiektywna, tak jak twoje przekonanie o jego wymowie.

Ja uważam, że jego dykcja nie jest #!$%@? i nie udowodnisz mi, że jest inaczej. Nie twierdzę, że jego dykcja jest wspaniała, ale na pewno charakterystyczna i pozytywna w odbiorze.
@qlink: odpuść sobie ton ironicznego pseudointeligenta, bo ci to nie wychodzi. a jak do tego przeczytam to twoim #!$%@? głosem to mnie już w ogóle wszystko w środku skręca. ;_;

@destroner: nawet mi się nie chce na ten bełkot odpowiadać, wczoraj chyba miałem więcej ochoty na jakąś rzeczową dyskusję, ale po takich komentarzach, jak twoje, ochota ta całkowicie mi odchodzi.
@polecam_poczytac_ciorana: Teraz przeczytałem Twojego posta (wcześniej mi się nie chciało, sorewicz), i... skoro mam sobie odpuścić ton pseudointeligenta, to znaczy, że jestem inteligentem! Przyznałeś to, jest na piśmie, Twoje słowa, WYGRAŁEM TEN SPÓR NA SŁOWA, to oficjalne! WYGRAAAAAŁEEEEEM!

Troszkę jakbyś oddał walkowerem. Lekki niesmak, ale mimo wszystko mnie to kontentuje :D