Aktywne Wpisy
USER_303 +2
Wszystkie znaki na niebie wskazują że mój brat jest ćpunem i niszczy sobie życie ... Ja nawet nie wiem co robić, nie da się z nim porozmawiać nawet ... Rozwiązaniem które coś by zmieniło to zgłosić na policję, ale nie chcę mu tego robić, może jeszcze da się coś od niego dowiedzieć, pomóc mu. Jakieś propozycje jak z nim porozmawiać ?
#pytanie #narkotykizawszespoko
#pytanie #narkotykizawszespoko
G06DbT +31
Dziś znowu wy będziecie siedzieć w klimatyzowanych biurach i mieszkaniach, na swoich wygodnych fotelach czy sofach, pijący dobrą kawę, pachnący i w czystych ubraniach.
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze

Pół żartem, pół serio - dlaczego rodzice nie lubią gier komputerowych. Dajcie znać co o tym myślicie, a tych Mirków, których aż świerzbi, proszę o jakiś konkretnie dosadny komentarz na temat mojej dykcji :D
No i wiem też, że są ludzie, którzy nie wytrzymają bez napisania CHAMSKIEGO komentarza na przykład, na temat mojej dykcji. Z tego powodu wolę sam
masz #!$%@?ą dykcję, to jest fakt. jestem chamski? pewnie tak, taki mój sposób prowadzenia dyskusji z większością ludzi na wykopie,
Jakie reakcje? Hmmm... 3 tysiące fanów, 300 tysięcy odsłon, 95% pozytywnych ocen? Jak dla mnie styknie, a co Ty tam
zrozum, że dykcja jest albo dobra, albo #!$%@?. albo umiesz
Chamstwo jest środkiem stylistycznym który obrałeś, żeby... strasznie to zawiłe. Chamstwo to chamstwo, lata mi to jak to sobie uzasadniasz. Nie znam Cię i nie wnikam w Twój światopogląd, a jeszcze mniej mnie obchodzi Twój stosunek do "wykopków" i to kto nimi według Ciebie jest, a kto nie.
Jestem wyczulony, niewyczulony (dalej nie
Z takich szczegółów wkurzają mnie te przerwy na napis, że jest to któryś tam powód - są delikatnie za długie.
Komentarz usunięty przez autora
Dzieci już w szkole podstawowej odróżniają opinie od faktu
Opinia jest subiektywna, tak jak twoje przekonanie o jego wymowie.
Ja uważam, że jego dykcja nie jest #!$%@? i nie udowodnisz mi, że jest inaczej. Nie twierdzę, że jego dykcja jest wspaniała, ale na pewno charakterystyczna i pozytywna w odbiorze.
@destroner: nawet mi się nie chce na ten bełkot odpowiadać, wczoraj chyba miałem więcej ochoty na jakąś rzeczową dyskusję, ale po takich komentarzach, jak twoje, ochota ta całkowicie mi odchodzi.
Troszkę jakbyś oddał walkowerem. Lekki niesmak, ale mimo wszystko mnie to kontentuje :D