Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Whoa:

Miałem przypadek ze po kupnie swojego samochodu marki FORD FOCUS MK2 1.8 16v duratek zakupiony w komisie APUS CAR kraków wypluwało mi olej z wydechu zadzwoniłem skierowali mnie do bardzo dobrego serwisu „Węgrzyn & Węgrzyn – Auto Serwis”

Węgrzyn Spółka
  • Odpowiedz
Nie polecam vip gwarant! to oszuści. Zanim się człowiek doczeka samochodu zastępczego to szybciej serwis samochód naprawi. Ja czekam już tydzień czasu aż oni wydadzą decyzje o naprawie bez samochodu zastępczego!!! to jakaś paranoja. Nie chcą dawać samochodów zastępczych i nie chcą wszystkiego naprawiać w ramach gwarancji tylko jakieś podzespoły, które oni sobie wybiorą. Samochód klienta a o niczym nie decyduje. I proszę nie liczyć na to, że wymienią część na nową
  • Odpowiedz
@piotr-zenek-jachim: Ja sie zdecydowalem, zaplacilem za roczna gwarancje i okazalo sie, ze nie naprawiaja. Znajda sie tu glosy ktorym sie udalo, ale to kropla w morzu, zdecydowana wiekszosc to uszkodzenia samochodow z usterkami ktore nie podlegaja naprawie. Cwaniaki wiedza ktore usterki najmniej procentowo wystepuja i do certyfikatow wpisuja. Wyglada to pieknie, ale jak wystapi usterka juz tak pieknie nie jest. To jest taka sama gwarancja jak wygranie w Lotto, nikt
  • Odpowiedz
omijajcie szerokim łukiem tych cwaniaków i naciągaczy . nawet mechanik do którego mnie wysłali jest zdziwiony że nie chcą w ramach gwarancji naprawić samochodu
  • Odpowiedz