Aktywne Wpisy

DuzyOgurek +2
Czy jak mam 2 psy w domu jednorodzinnym to jestem jebanym psiarzem czy nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
- Tak. 50.2% (324)
- Nie. 20.9% (135)
- Trochę 28.9% (187)

enten +62
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
tutaj można skończyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Panu z nagłówka auto naprawiliśmy na nasz koszt, ale Pan nie raczył już o tym wspomnieć. No cóż...
Trochę materiału dowodowego w linkach:
Faktura
Mi po miesiącu od zakupu silnik zaczął nierówno pracować, były problemy z uruchomieniem, zgłosiłem to do firmy VIP Gwarant, na drugi dzień byłem umówiony w najbliższym warsztacie w Lęborku.
Tam dwa dni stał
Komentarz usunięty przez autora
Tak pokrótce:
Z regulaminu VIP - podlegają gwarancji:
Co do Mercedesa Sprintera - drobne wyjaśnienie.
Jeżeli kupuje Pan cokolwiek (auto, pralkę, telefon), a przez gwaranta jest wyznaczona lista punktów serwisowych, a Pan to serwisuje tam gdzie Panu wygodnie, to skąd zdziwienie, iż firma udzielająca gwarancji nie chce pokryć
Szanowny Właścicielu BMW.
Pisze Pan: "Zaraz po zakupie okazało się, że auto gaśnie na zimnym
Jeśli chodzi o fora to bardziej lubię czytać niż pisać, jednak tym razem postanowiłem podzielić się z Państwem swoim doświadczeniem z firmą VIP Gwarant. Otóż zacznijmy od początku… na na koniec stycznia br stałem się szczęśliwym posiadaczem Alfy Romeo 159 1,9 jtd (skrzynia manualna). Przy zakupie, Pan od którego kupowałem samochód, zaproponował mi wykupienie dodatkowej gwarancji, można to określić jako rozruchową na 3 miesiące - zdecydowałem się. Po około 2 tygodniach
Ja właśnie zaczynam swoją przygodę z VG. Na wstępie zakupiłem mazde 6 w benzynie okazało się ze strasznie dużo oleju bierze na ok. 2000km dolalem juz 8l a wczesniej od razu wymieniłem olej. Wysłałem zgłoszenie do VG gdzie Pani poinformowała mnie bym zrobił analize spalin więc takową wykonałem i wyszło mi HC ( ppm ) 367 . Dostałem odpowiedz od VG że gwarancja obejmuje powyżej 400 HC ( ppm) dodam że