Aktywne Wpisy

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie

MLeko29 +315
Dzień dobry
źródło: 1000063944
Pobierz

#android #windowsphone #bojowkawindowsphone #bekazandroida #tylkowindowsphone
Wracając do tego wpisu: http://www.wykop.pl/wpis/9243040/test-aparatu-tego-samego-telefonu-na-android-i-win/
Wyjaśnienie: zupełna ciemność w pokoju, aplikacja aparatu na Windows Phone naturalnie włączona. Niestety na Androidzie nie, bo jak widać zawiesił się na etapie wyświetlania tapety. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_UEfNCOeF18fBgOI6UdYf3IRaRkLdgb20.jpg
PobierzByło jasno powiedziane że żadna z Lumii z WP7 nie dostanie WP8/WP8.1 (wbrew pierwotnym obietnicom). Ja mam pierwszy model Lumii jaki wyszedł WP8 i wsparcie otrzymuję do dziś a od premiery telefonu minęły dwa lata.
CZYLI NIE KAŻDA LUMIA DOSTANIE AKTUALIZACJE DO WIN 8.1! Tylko wybrane lumie są aktualizowane.
A szkoda bo chcialem kupic 610, no ale nie dostane aktualizacji.
Każda Lumia z WP8 ma 3 lata wsparcia ze strony MS, znajdź mi telefon u Sony/Samsunga/LG/innego-shitu-który-na-swoje-sprzęty-wgrywa-lagdroida który byłby wspierany przez tak długi czas. I tak, możesz porównać sobie nawet Galaxy Note z Lumią 520 co nie zmieni faktu że nawet androidowe highendy wypadają cienko jeżeli chodzi o wsparcie producenta w porównaniu do budżetowych Nokii.
Komentarz usunięty przez autora