@spatsi: bo studniówka to s---------y pomysł jest - na mojej część niebieskich się nawaliła do nieprzytomności,różowe postanowiły z tej okazji urządzić awantury, które przeplatały się praniem po ryjach, do tego stolik obok wybuchła afera, bo niebieski w pijackim amoku wziął się za nieswojego różowego, co w szybkim tempie wyłapał jego różowy pasek i niebieski pasek tego obracanego różowego - więc poziom żenady mnie przerósł.
@spatsi: moja była sporo droższa, bo różowe paski z mojego rocznika życzyły sobie ,,po królewsku". Całą przesiedziałam z moim niebieskim i kumplami. Na parkiet wyszłam raz- na poloneza. Koszta się nie zwróciły, a po przejrzeniu filmiku i zdjęć, nie było mnie na żadnym, bo pan fotograf miał swoich pięć ulubionych atencjuszek i bez nich żadne zdjęcie nie mogło być zrobione.
@spatsi: Słabo, tobie przynajmniej zaproszenia do tańca nie odmówiła dziewczyna bez pary wybierając w zamian podpitego nauczyciela po pięćdziesiątce. Co prawda połowinki a nie studniówka bo tę drugą olałem xD
Jakim cudem materiał wybuchowy rozdupcył szynę a praktycznie nie ruszył podkładu nie mówiąc o zrobieniu jakiegoś małego chociaż krateru w kamykach pod spodem?
@spatsi: xD
jednak nie( ͡° ʖ̯ ͡°)
@spatsi: trzeba było wziąć na wynos
źródło: comment_NKGBH7OD2zfJQ0G018mNCBISxiQyaG8p.jpg
Pobierz