Wpis z mikrobloga

@iniekcja: a niech się odezwę w tym chodliwym wątku!

Uważam, że kobiecie w ciąży należy zaproponować ustąpienie miejsca, ale plakat jest nietrafiony. Jak dla mnie - nie ma różnicy, kto ustępuje czy kobieta czy mężczyzna czy nastolatek :P Gdybym była na miejscu kobiety w ciąży i faktycznie ostatecznie musiałabym jechać autobusem, a źle bym się poczuła to najzwyczajniej w świecie poprosiłabym kogokolwiek kto jest blisko, by na chwilę usiąść, nawet
  • Odpowiedz
@SebusPL: a co do tego ma kultura? Kobiety sobie o facetach przypominają jak trzeba miejsce ustąpić?

@steemm: wiesz co, ja mam to w dupie, czy mi facet miejsca ustapi, ale zaloz sobie 30 kg do 40kg worek z przodu, zapieprzaj caly dzien tak i badz tak dzielny jak wiele kobiet w ciazy. W zaawansowane to ciebie dziecko w zebro dziabnie, to w nerki, kopnie w pecherz i zrobis
  • Odpowiedz
Nie rozumiem natomiast tych wszystkich głosów, że skoro zrobiła sobie dziecko - niech stoi. Przecież nikomu krzywdy nie wyrządziła swoją ciążą, a nie każda ciężarna ma postawę roszczeniową.

@marysuistyczna: tak gadaja jakby kobieta sama sobie dziecko zrobila :D, nie wdawaj sie w dyskusje z betonem, nie warto
  • Odpowiedz