Aktywne Wpisy
Pol753 +479
Dobra czy to normalne, że w bloku, w którym mieszkam od trzech lat praktycznie nie ma ludzi? XD Wszystkie mieszkania niby sprzedane a sąsiadów jak na lekarstwo. Klatka pusta, winda zawsze wolna, zero dźwięków zza ścian, żadnych kłótni, telewizji, dzieci, nawet nikt nie wierci o 7 rano w sobotę (a to przecież standard).
Na początku myślałem, że mam po prostu farta i trafiłem na kulturalnych ludzi, ale coś mi nie pasowało. Zacząłem
Na początku myślałem, że mam po prostu farta i trafiłem na kulturalnych ludzi, ale coś mi nie pasowało. Zacząłem

Pokojowa +22
źródło: temp_file1928200052887195546
Pobierz

źródło: comment_WO6IedYRF1Mi2V0aNmsOExC6qGjRrEma.jpg
Pobierz@iniekcja: bo to so erazmusy oni tylko ruchajo i trzezwiejo.
Pozdro
Uważam, że kobiecie w ciąży należy zaproponować ustąpienie miejsca, ale plakat jest nietrafiony. Jak dla mnie - nie ma różnicy, kto ustępuje czy kobieta czy mężczyzna czy nastolatek :P Gdybym była na miejscu kobiety w ciąży i faktycznie ostatecznie musiałabym jechać autobusem, a źle bym się poczuła to najzwyczajniej w świecie poprosiłabym kogokolwiek kto jest blisko, by na chwilę usiąść, nawet
@steemm: wiesz co, ja mam to w dupie, czy mi facet miejsca ustapi, ale zaloz sobie 30 kg do 40kg worek z przodu, zapieprzaj caly dzien tak i badz tak dzielny jak wiele kobiet w ciazy. W zaawansowane to ciebie dziecko w zebro dziabnie, to w nerki, kopnie w pecherz i zrobis
@marysuistyczna: tak gadaja jakby kobieta sama sobie dziecko zrobila :D, nie wdawaj sie w dyskusje z betonem, nie warto
@iniekcja: nie jestem twoim cumplem, ok zadam inaczej pytanie, od kiedy ty masz serce, emocje te pozytywne względem drugiej osoby, bo ja myslalam, ze Ty tylko chamem potrafisz byc?
@SebusPL: nie cytuje Ciebie, tylko to co ten kolo do Ciebie pisal :)