Wpis z mikrobloga

Jeśli lubisz stonowane kolory to proponuje ciepłe odcienie kolorów ziemi, wszelkie jasne brązy, beże, pomarańcze. Na pewno odradza wszelkie wszystkie bardzo intensywne krzyczące zielenie, błękity. Dodatkowo bardzo ładnie wygląda połączenie trzech kolorów (nie więcej) np jedna ściana, lub tylko jej kawałek na dość ciemny brąz, reszta ścian w beżu a wykończenie (dookoła okien, futryn drzwi itp) w bieli lub prawie bieli ;)

http://ubiok.com/earth-tone-color-palette/elegant-earth-tone-colour-palette/
Białe meble bardzo ładnie będą współgrać z taką kolorystyką, zresztą to są ponadczasowe kolory, które zawsze ładnie wyglądają. Wnętrze zawsze można wzbogacić dodatkami, tylko dobrze kierować się jakąś regułą żeby nie powstał harmider :) ps Wystrój wnętrz to mój konik :)
@ignis84: chcesz przyjechac do mnie i mi pomoc? :D podoba mi sie vanila-brzoskwinia, nie chce rzucac cos na sciane ciemnego, bo i tak za pewnie rok bede znow sie przeprowadzac, nie chce miec probleow z przemalowywaniem :), wczoraj zrobilam lampke nocna ze sznurka, suszy sie wlasnie, pierwszy eksperyment. Zglosze sie pozniej do Ciebie w poradach :)