Wpis z mikrobloga

Przyłapałam mojego faceta na kłamstwie i oszukiwaniu mnie, wieczorem się z nim widzę i jeśli nie będzie miał #!$%@? dobrych argumentów i usprawiedliwienia to go rzucam w #!$%@?. Ale jestem #!$%@? a tu trzeba wytrzymać kilka godzi zanim się z tym #!$%@? zobaczę. Nie myślałam, że to pójdzie w taką stronę po niecałym miesiącu.

No nic, łączcie się myślami z alpaczką, mireczki.

#gorzkiezale #oswiadczenie #niebieskiepaski #zwiazki
  • 104
@alpaka:

to on zaczął mnie prosić żebym a to zostala po seksie na noc a to dzwonił często ( z początku) itp. zachowywał sie jakby mu zależało, więc się trochę bardziej zaangażowałam a tu nie wiadomo o co chodzi #!$%@?

Może chciał spróbować jak to by było zaangażować się z kimś, z kim się tylko ruchał. Ale poszedł po rozum do głowy i uświadomił sobie, że seks koleżanka nigdy nie będzie
@alpaka: wiesz, może dlatego nie masz nikogo, bo masz takie podejście? Czyli chciałabyś kolesia, który uprawia seks ze swoimi koleżankami itd. i myślisz, że nie zdradziłby Cię nigdy? Mi się wydaje, że byś traciła do niego zaufanie wraz z czasem, jakby spotykał się ze swoimi seksprzyjaciółkami "na piwo" itd.

Ja mam swoje priorytety. Mimo że bardzo lubię seks, to jednak znacznie bardziej wolę kochać, mieć swoją dumę, przyjaźń i honor. Nie