Aktywne Wpisy

J3BACZ3000 +193
#321685 HUOP ma duszę artystyczna i przegląda sztukę
źródło: 1000013018
Pobierz
Filippa +4
Szczerze mówiąc, jeżeli to są minimalne wymagania to jest to śmiechu warte.
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
źródło: image
Pobierz

Zastanawiam się natomiast czy da radę podpiąć gitarę przez ten wzmacniacz do kompa? Nie ma on niby outputu, ale ma pętlę efektów i zasłyszałem kiedyś gdzieś, że da się użyć jej jako output. Próbowałem pod 'return' podpiąć kabel do wejścia liniowego w karcie dźwiękowej PCta, ale nie działa, same szumy.
Jakis mirek może wie czy da się to zrobić bez dodatkowych interfejsów itp?
#elektronika #gitara #gitaraelektryczna #gitarabasowa
źródło: comment_xg4iJzu9ECgNbDMeiD7bTyAC7O5MR106.jpg
Pobierzźródło: comment_6YX8Jwt2tc3CV3EfLUt2mE3d8NhdpfKd.jpg
Pobierz@vyshomir: no cóż, trudno, dzieki za odpowiedź
Co ciekawe - można by rzec chyba że działa, aczkolwiek jakość tego co wydobywa się z głośników mojego komputera... Cóż, mało powiedzieć, że pozostawia wiele do zyczenia, to nawet nie brzmi jak bas :P
Zresztą posłuchajcie sami: http://picosong.com/cxFK/