Wpis z mikrobloga

#rozowepaski jak to w końcu jest z wami, jak 'dobieracie' partnera to liczy się bardzo ten wygląd czy sie nie liczy? Bo albo jestem za brzydki żeby coś wyrwać albo coś p------e po drodze, bo prób było już milion
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vegonator: ale za 2 lata zaczną. spiesz sie albo ucz sie zeby miec hajs. serio. pewna niewiasta była z typem 5 lat odeszła bo ten nie zarabiał i jej sie nie oswiadczył, a teraz buja sie z jakims bogatym fagasem :)) inna jak jej powiedziałem ze no tak hajs sie liczy to ze yy nie noo nie liczy ale wiesz poczucie bezpieczenstwa... czyyli sie liczy tylko głupio jej było sie
  • Odpowiedz
@Vegonator: Chyba, nie liczysz na wysyp różowych pasków na mirko :P Lepsza taka pomoc niż żadna :P

Zapamiętaj sobie tyle: to kim jesteś jest dla dziewczyn ważne, ale każda potrzebuje (i szuka świadomie lub nie) stabilizacji i bezpieczeństwa.

Z tą kasą to trochę nabijanie się, ale właśnie z tego powodu nie do
  • Odpowiedz
@Vegonator: Wiem, że to nie ode mnie odpowiedzi oczekujesz, ale odpowiedź na to pytanie często pojawia się w gorących ;) W wielu wpisach o związkach dochodzi do dłuższej lub krótszej konwersacji na ten temat.

Z tego co wywnioskowałem - owszem, wygląd jest ważny. Mało która dziewczyna zdecydowała by się na związek z kimś, kto jej nie pociąga, czy nawet odrzuca.

Natomiast... jeżeli umawiasz się z jakimiś na randki, to nie
  • Odpowiedz