@D3v0: A ja się jarałem Mieczem z Omoz, co to wydropiłem z 2 skrzynek na przecenie ( ͡°͜ʖ͡°) Ale przynajmniej byłem jakieś 1.4E na plusie. #januszebiznesu
@D3v0: Dziwi mnie, że ktoś to kupuje. Jakby mnie było stać żeby kupić skin za tyle hajsu i nawet nie zauważyć, że mi kasy ubyło, to na pewno robiłbym coś innego od siedzenia i grania :P
@Nakimesis: Jak są jakieś eventy to polecam kupić booster tych punktów co się farmi i sprzedawać skrzynki. Z 10ojro na plusie wyszedłem na ostatnim evencie.
@sqez: Jak taki poziom masz to się nie dziwie wcale, że masz takie itemy :D Idzie uzbierać na nie sprzedając przedmioty na postacie którymi nie grasz albo Ci się nie podobają. No i pewnie z tej skrzynki też potem coś ciekawego leci.
@VVelur: heh, to troche nie tak... takich stron mam kilka w zasadzie. na niektorych sa drozsze, na innych tansze itemy, czesc sie powtarza. ale fakt faktem,ze za sama ta strone z ss'a daloby rade kupic dobry samochod
#dota2
źródło: comment_kk0DO9u8m9zPSkXApjPoUBjS236rLELP.jpg
Pobierz@Nakimesis: Jak są jakieś eventy to polecam kupić booster tych punktów co się farmi i sprzedawać skrzynki. Z 10ojro na plusie wyszedłem na ostatnim evencie.
źródło: comment_2b2yRO430zybSaUhAhL1szOyoE6Sr4kT.jpg
Pobierzźródło: comment_gB5RoQLlXLEiYTgOTU1zZQ0T50pRnEAd.jpg
Pobierzhttp://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_A4AHCCJok3ftteKwx5pHkq3wCvBhancM.jpg