Wpis z mikrobloga

@baal80: bo to tak logiczne, że nie trzeba było nawet wymyślać xD jak masz peny wózek idziesz do kasy zwykłej żeby ktoś za ciebie skanował a nie ty ze zgiętymi plecami, jak masz małe zakupy to szybko lecisz w samoobsłudze. Nie wiem jakim debilem trzeba być żeby na to nie wpaść.
  • Odpowiedz
Ale widzę, że tylko ja myślę o kasach samoobsługowych jak o szybkich zakupach. Jeżeli dobre pamiętam to w tym narodzie już tak musi być Pamiętne Tesco i kasy do 10 produktów to nie!

@DrumnBassArena: No myślisz tak, spoko, ale co ma Twoje myślenie do jakiejś baby? Ona może myśleć całkowicie inaczej.

Janek z pełnym wózkiem się w--------ł i się dziwił jak się na niego ludzie gapią.

Janek najprawdopodobniej ma to w
  • Odpowiedz
@DrumnBassArena: na samoobsługowej spokojnie i bez presji se wszystko spakuje jak chce, wyjme apke niemieckiego sklepu, zgarnę rabat i spakuje zakupy na czilu, a w zwykłej wszystko szybko szybko no i człowiek woli wybrać opcje na luzaku nie zależnie od ilości produktów, bym powiedział nawet, że to ci z małą ilością prędzej powinni iść do zwykłej
  • Odpowiedz
@DrumnBassArena: na samoobsługowej spokojnie i bez presji se wszystko spakuje jak chce, wyjme apke niemieckiego sklepu, zgarnę rabat i spakuje zakupy na czilu, a w zwykłej wszystko szybko szybko no i człowiek woli wybrać opcje na luzaku nie zależnie od ilości produktów, bym powiedział nawet, że to ci z małą ilością prędzej powinni iść do zwykłej

@HADESP2K: po co ci apka niemieckiego sklepu w biedronce? op w biedronce
  • Odpowiedz
Dzisiaj babie zwróciłem uwagę, że pełny wózek to do kasy normalnej. K---a 3 rzeczy na samoobsługowej kontra cały j----y wózek.

@DrumnBassArena: niesamowite jak ludzie potrafią się w------ć na wymyślone przez siebie problemy
  • Odpowiedz
@DrumnBassArena: Rozumiem cię. Kasowanie samemu całego wózka z pakowaniem jest nie ergonomiczne czasowo i lepiej pójść na kasę tam pakować jak kasjerka robi swoją pracę. Wykopki to debile nie myślą logicznie tyko robią co jest napisane, konformiści.
  • Odpowiedz