Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem załamana. Podczas kłótni wykrzyczałam mu że ma małego. Zależy mi na nim, ale wczoraj ostro się pokłóciliśmy a ja tak mam, że jak się wkurzę to wszystko wygarniam i powiedziałam że ma małego i nigdy mi dobrze nie było i nawet go nie czuje. Załamał się, nie gadamy ze sobą, unika mnie. Jak to odkręcić??
Będzie już trzeci tydzień jak się do mnie nie odzywa. Byliśmy ze sobą
Jestem załamana. Podczas kłótni wykrzyczałam mu że ma małego. Zależy mi na nim, ale wczoraj ostro się pokłóciliśmy a ja tak mam, że jak się wkurzę to wszystko wygarniam i powiedziałam że ma małego i nigdy mi dobrze nie było i nawet go nie czuje. Załamał się, nie gadamy ze sobą, unika mnie. Jak to odkręcić??
Będzie już trzeci tydzień jak się do mnie nie odzywa. Byliśmy ze sobą
HuopWsiowy +275
KOLEJNY DZIEŃ TRZEŹWOŚCI (5 JUŻ) DLA JEGO
No nie piłem uguem (XD). Wstałem z rana, suplementy, kreatyna, bez śniadania bo już #!$%@? po świętach bełtam na widok jedzenia. Sami widzieliście fotkę ze spierdotripu, ze 2h chodziłem po lesie i myślałem. Pierw było troszkę depresyjnie o tym w jakim miejscu się znajduje, ale miałem rację, las ostatecznie podniósł na duchu. Cisza (pomimo pobliskiej wycinki drzew xD) oraz szum liści, wpatrywanie się w spokojną
No nie piłem uguem (XD). Wstałem z rana, suplementy, kreatyna, bez śniadania bo już #!$%@? po świętach bełtam na widok jedzenia. Sami widzieliście fotkę ze spierdotripu, ze 2h chodziłem po lesie i myślałem. Pierw było troszkę depresyjnie o tym w jakim miejscu się znajduje, ale miałem rację, las ostatecznie podniósł na duchu. Cisza (pomimo pobliskiej wycinki drzew xD) oraz szum liści, wpatrywanie się w spokojną
Tuż przed północą byłam na wyznaczonym miejscu. Przestało być tak #creepy ze względu na tych wszystkich ludzi, którzy też czekali na otwarcie. No i sama nie byłam, po mojej lewej szła @Theia, po prawej @Grizwold, także byłam bezpieczna :D
O północy otworzyli drzwi. W środku było coś jakby mini galeria sztuki (?). Pomieszczenie było utrzymane w stylu horroru i grozy. Znaczy ściany były białe, ale muzyka w tle i wystrój na to wskazywały: gdzieś na środku stał nagrobek, obok kupka gruzu, jakby ściana się zawaliła, a na niej lampa zapalająca się i wyłączająca w losowych momentach, gdzie indziej pod stołem stał ekran na którym wyświetlane były zdjęcia i filmy też w takim dziwnym stylu jak te z #ring .
Oczywiście był mój upragniony odtwarzacz VHS :D na telewizorze leżały już znalezione przez innych kasety. Włożyliśmy więc moją kasetę. Filmik był dosyć dziwny i bez sensu, ale jednak trochę niepokojący. Wstawiłam do wpisu, także możecie zobaczyć co tam było, ile trwał itp. Z tyłu tv jest też pokazane coś, co wyświetlało jakieś kwadraciki, które reagowały na czyjś ruch, albo coś w tym stylu. Zapomniałam się temu przyjrzeć bliżej. Inni ludzie też puszczali filmiki, które były jeszcze bardziej dziwne typu czyjś dom jakby z horroru, albo prześwitujące majtki pod czyjąś spódnicą :o Uznałam, że chyba jednak nie rozumiem dzisiejszej sztuki.
Później poszliśmy zobaczyć całe pomieszczenie. Na ścianach były ponaklejane białe karteczki z dziwnymi rysunkami ołówkiem, a obok opisane, że ktoś przez tą godzinę rysuje ludzi odwiedzających to miejsce i to są te rysunki. Ale nikogo rysującego tam nie widzialam. Na innej ścianie namalowany był, tylko czarną farbą, rycerz (?) na koniu.
Najbardziej mi się podobały jednak wyryte w ścianie usta. No i otwarte drzwi do małego, ciemnego pomieszczenia, na których było napisane "BEZ WYJŚCIA", a nad nimi ponaklejane papierosy w krztałcie napisu "CAFE CIORAN". W środku trzeba było zagrać z #ladnapani w grę, w którą wygrywało się coś, kiedy się przegrało, a jak się wygrało to się cieszyło wygraną :P No i nie można było już wrócić tymi samymi drzwiami.
Dziwne, trochę niepokojące miejsce. Podobno codziennie jest co innego przez tę godzinę. Wystawy trwają chyba do niedzieli, albo poniedziałku. Jestem ciekawa, czy zalepią te usta, i czy będą nasze 'portrety', także chyba tam dzisiaj wrócimy :D
#tajemniczakasetavhs #coolstory #truestory #creepystory #wroclaw #gry #grajzwykopem #vhs #kaseta #zagadka #film
Komentarz usunięty przez autora
jak zbiorę znowu @Theia i @Grizwold to pójdę :D
@Solution: #maciejpsuje nie pracujac nawet xD
@masiej @d3v_ @dwuwarstwowy @JezdziecMiedziany @zdechly_jez @ZoNKeR @KAROO @pirus @Remo_Williams @Abaddon84 @Flowmaster @szalony_kefir @KoCoKx @lollipops @elmyn @homo_superior @hermano @SirSith @a2t1