Wpis z mikrobloga

jak widać pociąg, choć przepełniony, nie został zdemolowany. Zostało trochę śmieci, zapewne dlatego, że normalne przedziałowe śmietniki nie są z gumy.

@PrzystanekWoodstock: Dobrze, że kupy w przejściu nie ma. Trzeba się cieszyć z tego, co jest.
  • Odpowiedz
Wolałbym już na coroczny zlot Wikingów na Wolin jechać niż na ten (jak ktoś to określił) guwnofestiwal. Chociaż ja to już nie wiem czy rzeczywiście tam jest taki brud, smród i w ogóle bliska zagłada świata czy internety tak mną manipulują.
  • Odpowiedz
@PrzystanekWoodstock: skislem z tego tlumaczenia :D juz w przedszkolu ucza, ze jak nie ma gdzie dac smieni to zabiera sie je ze soba i wyrzuca do najblizszego smietnika. ale skad podludzie jadacy na syffestiwal maja o tym wiedziec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pismak: Przecież to wygląda jak teren wokół zwykłej osiedlowej ławeczki w sobotę rano. Pewnie, jest to naganne ale to tak jakby kręcić burzę że na Woodstocku młodzież przeklina w towarzystwie.
  • Odpowiedz
@PrzystanekWoodstock: poważnie? A worki na śmieci/reklamowki/wyniesienie ze soba smieci i wyrzucenie ich na dworcu to juz za ciężko? Ja rozumiem, ze ten profil jest aby Woodstock promowac, ale bez przesady. Jak ide na plażę, biore worek na puszki/butelki/śmieci po prostu. Rece opadają.
  • Odpowiedz
, zapewne dlatego, że normalne przedziałowe śmietniki nie są z gumy.

@PrzystanekWoodstock: To się bierze te śmieci i się z--------a z nimi do kosza. Rozstrzeliwałbym takich debili. A później wszędzie syf jest. W lesie gruz, pod blokiem porozbijane butelki, i debile się cieszą.
  • Odpowiedz
@Pismak: I jeszcze te brudasy się oburzają że im podstawiają najgorsze pociągi. I bardzo dobrze że tak robią, przynajmniej straty mniejsze, niż jakby te brudasy zniszczyli nowsze, wyremontowane składy.
  • Odpowiedz