Wpis z mikrobloga

w przepełnionym pociągu śmietniki szybko się wypełnią, a śmieci gdzieś muszą się podziać.

@PrzystanekWoodstock: dokładnie tak samo mówią osoby śmiecące w górach, przecież coś ze śmieciami muszą zrobić więc wyrzucają gdzieś na szlaku zamiast wsadzić do plecaka i wziąć je ze sobą
  • Odpowiedz
jak widać pociąg, choć przepełniony, nie został zdemolowany. Zostało trochę śmieci, zapewne dlatego, że normalne przedziałowe śmietniki nie są z gumy.

@PrzystanekWoodstock: xDDD nie został zdemolowany to dobrze xDDD jak ktoś cię napadnie w nocy w parku to się ciesz że cię nie zabił a tylko zabrał portfel xDDD

co za podludzie na tym woodstocku
  • Odpowiedz
@PrzystanekWoodstock: jak nie ma miejsca w śmietniku, to wyciągam worek i tam wrzucam. No ale ja nie jestem taką s---------ą bez kultury. Naprawdę podziwiam, że tak bronicie tych brudasów, ale myślę, że samemu nie będąc brudasami nie bylibyście w stanie.
  • Odpowiedz
@PrzystanekWoodstock: pięknie, zamiast powiedzieć coś w stylu "nie pochwalamy tego" albo "rzeczywiście, nieładne zachowanie, ale nie mamy na to wpływu" to wy "no ale nie zdemolowali pociągu" xD

ja j---e, powiedzcie mi, że robicie sobie na tym profilu #heheszki i macie bekę z trollowania nas...
  • Odpowiedz