Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +92
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +1
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

- A DOWODU TO JUŻ NIE ŁASKA WYCIĄGNĄĆ?!!!
Ludzie, którzy stali za mną lekko się podśmiechiwali pod nosem, ja mimo że niedługo dopiero lvl 21 to brodę już mam okazałą i nie miałem problemu z kupnem niczego +18 nawet przy 16 lvl.
Okej, wyjmuję posłusznie dowód, pokazuję jej, ta bierze do łapy (nienawidzę tego, czy bez wzięcia do ręki ona źle widzi, skoro podkładam jej pod nos datę urodzenia? ;/), ale ok, nie protestuję, chciałem jak najszybciej wyjść.
- NIE MOŻNA BYŁO TAK OD RAZU?! - drze mordę dalej, to mówię, że nie spodziewałem się prośby o dowód i sam nie będę biegał z nim i machał przed oczami.
Kulminacja s----------a zaczęła się, gdy poprosiłem o płatność kartą.
- Mogę zobaczyć twoją kartę? (szybko przeszliśmy na "ty", może jakaś kolacyjka po pracy? (╯︵╰,) )
- Oczywiście, że nie, w jakim celu?
- W takim razie jestem zmuszona do wezwania kierownika, niewykluczone że i policji.
Wyobraźcie sobie moją minę w tej sytuacji.
- Niech pani wzywa.
Wezwała.
Przychodzi ktoś (nie wiem czy kierownik), odruchowo chce piknąć identyfikatorem (chyba tak robią, żeby płatność mogła się odbyć), ale ona go powstrzymuje i mówi, że jest problem. Pyta co się stało a ona:
- CZY ON NIE JEST ZA MŁODY, ŻEBY KARTY UŻYWAĆ? MOŻE KRADZIONA? TYLE TERAZ SIĘ SŁYSZY O TYM, WEŹ SPRAWDŹ.
Koleś widać żenadnął chyba bardziej ode mnie wnioskując po minie, przeprosił mnie za kłopot i kazał kasjerce sprzedać mi towar.
J-----e.
#coolstory
Następnie uświadomił bym ją, że złożę na nią donos do centrali bo jej zachowanie jest niemiłe w stosunku do mojej osoby i uwłacza mi.
trafiłeś na głupią kasjerkę krytych jest pewnie 1/1000 i zamiast iść do kierownika to się żalisz na blogu w internecie. Przykro mi ale diagnoza jest jedna [dziwnypanzestockupokazujerentgen]...
@crazy_drummero: hahaha, masz chyba jakiś kompleks kolego xD
Komentarz usunięty przez moderatora
CZEGO?!
To wtedy pomyślałem.. Okej, najwyzej Ty za to bekniesz, jak nie umiesz sie odezwać do klienta, i poszedłem.
A