Aktywne Wpisy

robin_caraway +142
Jak czytam tutaj, że Nawałka jest najlepszym selekcjonerem polskiej repry w ostatnich 30 latach to tylko xD Wykopki nie różnicie się od boomerów, którzy kiedyś wspominali sukcesy repry z lat 70. i 80.
Koleś na farcie przeszedł jedną rundę na euro 2016 i tylko tyle. Mundial w Rosji wyjaśnił go jako trenera.
Boniek zmarnował najlepszy potencjał jaki mieliśmy w ostatnich 40 latach zatrudniając Nawałkę, a później Brzęczka.
#pilkanozna #reprezentacja
Koleś na farcie przeszedł jedną rundę na euro 2016 i tylko tyle. Mundial w Rosji wyjaśnił go jako trenera.
Boniek zmarnował najlepszy potencjał jaki mieliśmy w ostatnich 40 latach zatrudniając Nawałkę, a później Brzęczka.
#pilkanozna #reprezentacja

git_commit +96

Mirki, mam 10 jbuttonow i zastanawiam się jak poprawnie zaimplementować actionlistener'y. Czy dla każdego buttona osobny, czy jeden dla wszystkich i wewnątrz jednego actionlistenera if statement/switch case? Jakie rozwiązanie jest lepsze z perspektywy clean code?
stopButtonActionListener(ActionEvent e);itd.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
init...robić. ;) Tylko potem będziesz się gubił ;)
@pulla: Ja bym to zrobił
@d__k: bardziej chodziło mi żeby odseparowac implementacje przycikow od logiki którą wywołuje klikanie na nie. Można to robić dodawaniem masy listenerow przechodzących przez klasy. Ale przyjemniej się używa EventBus http://code.google.com/p/guava-libraries/wiki/EventBusExplained . Ale to do bardziej zaawansowanych projektów :)
Może Ci się coś przyda.