Wpis z mikrobloga

#android #bojowkaandroid

Odkopałem z szafy motorole milestone xd podreperowałem wejście usb i widzę, że się zaczęła wreszcie ładować;p Tam jest cyanogen 7 zdaje się na pokładzie. Chciałem na szybkiego wejść do sklepu play i pisze brak połączenia ;_; musi być karta sim w środku czy dla tak przedpotopowego telefonu nie ma wejścia do sklepu? chciałem pośmieszkować na mikro za pomocą tego już klasyka. Jest apka wykopu na nim, ale klasyczny błąd wyskakuje "aplikacja została wstrzymana bla bla bla". Przeglądarka działa
desygnat - #android #bojowkaandroid

Odkopałem z szafy motorole milestone xd podreper...

źródło: comment_MT0p4f7X66EcFckLORn0nnDYOUngmcWm.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@takelbery: coś ty;p jedynie 2x wymieniana była klawiatra jeszcze na gwarancji(puchła a potem odpadały klawisze);p wymieniany był guzik od włączania(też na gwarancji) ;p tylko z----ł mi potem serwis siateczkę od głosnika i chyba wejście na kartę sd;/ ale to już nie serwis gwarancyjny tylko w moim mieście ;_; Dotyk działa jak burza;p gorzej z resztą bo zdaje się to ma magiczne 256mb ramu ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
  • 0
@naprawatabletow: na razie udalo sie naprawic mi usb ze laduje sie z ladowarki od lumi 1020 ale jak przestanie to czemu nie;p wrocilem z pracy i sprawdze co z tym wejsciem sd. Szkoda, ze wtedy was nie znalem i dalem partaczom telefon i mi go pouszkadzali. Ile kosztuje wymiana usb? Serwis na gwarancji chcial wtedy 400zl bo uszkodzenie mechaniczne i trzeba cala plyte glowna wymienic;/ a wtedy motorola milestone nowa
  • Odpowiedz
@desygnat: jeśli uszkodzenia są tak poważne dopiero diagnoza wykaże. Jeśli to wyłącznie gniazdo naprawa powinna zamknąć się w 150 zł. Jeśli wymagana będzie naprawa płyty głównej wówczas 99zł + koszty wymienianych komponentów. Całkowita wycena będzie więc wiadoma dopiero po darmowej diagnozie z wyceną. Jeśli zdecydujesz się na naprawę zwyzajnie złóż zgłoszenie przez naprawatabletow.pl a skontaktuje się z Tobą nasz konsultant, aby umówić kuriera :)
  • Odpowiedz
@naprawatabletow: ja myślę, że samo gniazdo. Przyznam się. Byłem pijany i włożyłem pod kątem i jeszcze odwrotnie przewód od ładowania. Wyłamały się dwa piny? bo tak chyba się nazywają te druciki, które wystają jak się popatrzy w otwór usb. Ale na razie się ładuje więc nie będę tego ruszał :) Jakby coś kiedyś to będę o was pamiętał. Nie tylko z tą motką bo to już większego sensu nie ma,
  • Odpowiedz