Wpis z mikrobloga

Szczerze mówiąc, to czego się spodziewałeś? Cena o prawie 30% niższa niż w oficjalnym sklepie - to już wzbudziłoby we mnie podejrzenia i przeczytałbym komentarze na stronie sprzedającego, a te tylko potwierdzają, że mamy do czynienia z niezbyt uczciwym sprzedawcą. Sam chciałeś wierzyć w to, że nie jesteś oszukiwany.
  • Odpowiedz
@ostoja: i przez takich januszy cebularzy, jak ty w Polsce nie będzie dobrze. Sąsiad kupił używany samochód w dobrej cenie i się mu psuje? Hehehe, dobrze mu tak, kupujo używane nie to co moje tico z salonu. Zajebiste podejście. Zamiast złodziejowi d-----ć, należy szukać argumentów, czemu kupujący nie zrobił 3-dniowego śledztwa. #cebula mocna w tobie, bez pozdrowień.
  • Odpowiedz
@dymson: z początku to żenadłem. nie wiem czy to ty, ale człowiek z nagrania przedstawił się jak wierzący w swoją uberzajebistość artysta hipster koniecznie z ajmakiem, bo ajmak najlepszy, fakt, że profesjonalni producenci oprogramowania wycofują się z wersji na maki jeden za drugim, ale c--j xD

no a oszustwa ofc nie popieram.
  • Odpowiedz
  • 0
@varez: to nie ja, film znaleziony.

@ostoja: ale po co ten ból d--y, kupił sobie iMaca to kupił, zapłacił, to ma prawo oczekiwać ze sprzęt jest sprawny a nie klejona taśma dwustronna. Oszustowi należy się c--j w dupe i kotwica w plecy.
  • Odpowiedz
@inrzynier: właśnie Ty pokazałeś swoje cebularstwo, bo chciałeś mieć fajny komputer za 70% ceny i nie wziąłeś pod uwagę, że prawdopodobieństwo otrzymania dobrego towaru jest znikome. Trzeba było kupić podróbkę na aliexpress, równie ładnie prezentowałaby się na biurku ;-) Osobiście, gdybym miał wydać 5500zł, to 3 razy bym się zastanowił, wszystko sprawdził i przemyślał, bo wiem w jakim kraju żyję. Oszustwa oczywiście nie pochwalam, sprzedawca powinien zostać publicznie wybatożony i
  • Odpowiedz
  • 1
@ostoja: nie znam się na cenach sprzętu appla, ale chodzi o to ze skoro sprzedawca wystawia sprzęt jako nowy, to tego oczekuje kupujący. Rozumiem jakby na akcji byłoby info ze sprzęt jest używany.
  • Odpowiedz
właśnie Ty pokazałeś swoje cebularstwo, bo chciałeś mieć fajny komputer za 70% ceny

@ostoja: to nie ja kupiłem tego imaca. cebulakiem jesteś ty, bo dalej starasz się d-----ć kupującemu, który nie przewidział, że sprzedawca to złodziej i cham.
  • Odpowiedz
@varez: możesz coś więcej powiedzieć na ten temat? Ciekawi mnie ten temat bo od dawna uważam, że sprzęt apple'a c---a, a nie nadaje się do grafiki i renderowania video bo ma po prostu zbyt słabe podzespoły względem PC i tylko wygrywał dostępnym oprogramowaniem.
  • Odpowiedz
@inrzynier: a to pardon za zniewagę ;-) pozostaję przy swoim - widząc taką aukcję podejrzewałbym a) podróbkę lub b) sprzęt używany sprzedawany jako nowy lub c) przesyłka nigdy do mnie nie dotrze, a kasa nie wróci. Porównałbym to do kupowania garażowany-igła-od-kobiety-bmw-jeżdziła-w-niedzielę-na-mszę BMW z Reichu za pół ceny i oczekiwania, że auto faktycznie jest w idealnym stanie.
  • Odpowiedz