Szczerze mówiąc, to czego się spodziewałeś? Cena o prawie 30% niższa niż w oficjalnym sklepie - to już wzbudziłoby we mnie podejrzenia i przeczytałbym komentarze na stronie sprzedającego, a te tylko potwierdzają, że mamy do czynienia z niezbyt uczciwym sprzedawcą. Sam chciałeś wierzyć w to, że nie jesteś oszukiwany.
@ostoja: i przez takich januszy cebularzy, jak ty w Polsce nie będzie dobrze. Sąsiad kupił używany samochód w dobrej cenie i się mu psuje? Hehehe, dobrze mu tak, kupujo używane nie to co moje tico z salonu. Zajebiste podejście. Zamiast złodziejowi d-----ć, należy szukać argumentów, czemu kupujący nie zrobił 3-dniowego śledztwa. #cebula mocna w tobie, bez pozdrowień.
@inrzynier: właśnie Ty pokazałeś swoje cebularstwo, bo chciałeś mieć fajny komputer za 70% ceny i nie wziąłeś pod uwagę, że prawdopodobieństwo otrzymania dobrego towaru jest znikome. Trzeba było kupić podróbkę na aliexpress, równie ładnie prezentowałaby się na biurku ;-) Osobiście, gdybym miał wydać 5500zł, to 3 razy bym się zastanowił, wszystko sprawdził i przemyślał, bo wiem w jakim kraju żyję. Oszustwa oczywiście nie pochwalam, sprzedawca powinien zostać publicznie wybatożony i
@ostoja: nie znam się na cenach sprzętu appla, ale chodzi o to ze skoro sprzedawca wystawia sprzęt jako nowy, to tego oczekuje kupujący. Rozumiem jakby na akcji byłoby info ze sprzęt jest używany.
właśnie Ty pokazałeś swoje cebularstwo, bo chciałeś mieć fajny komputer za 70% ceny
@ostoja: to nie ja kupiłem tego imaca. cebulakiem jesteś ty, bo dalej starasz się d-----ć kupującemu, który nie przewidział, że sprzedawca to złodziej i cham.
@inrzynier: a to pardon za zniewagę ;-) pozostaję przy swoim - widząc taką aukcję podejrzewałbym a) podróbkę lub b) sprzęt używany sprzedawany jako nowy lub c) przesyłka nigdy do mnie nie dotrze, a kasa nie wróci. Porównałbym to do kupowania garażowany-igła-od-kobiety-bmw-jeżdziła-w-niedzielę-na-mszę BMW z Reichu za pół ceny i oczekiwania, że auto faktycznie jest w idealnym stanie.
@ostoja: to nie ja kupiłem tego imaca. cebulakiem jesteś ty, bo dalej starasz się d-----ć kupującemu, który nie przewidział, że sprzedawca to złodziej i cham.