Aktywne Wpisy

Dewator96 +111
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
spike10 +409
czemu te polskie patrioty wyzywają Litwinów od k---w? xd zrozumiałbym jakbyśmy z kacapami grali
#mecz
#mecz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

PS Mam zamiar głosować na KNP, ale dopiero jak lider-debil umrze albo zrezygnuje ze stanowiska i przestanie p-------ć głupoty.
#oswiadczenie #gorzkiezale #emigracja #kuce
Wiesz jaki jest problem polaków? Dokłądnie to co opisałeś.. Czyli sianie niezgody w narodzie. Nie potarfisz uszanować innej opini ani się do niej odnieść tylko od razu wyzywasz wszystkich od idiotów.
Dziel i rządź.
A separatyści to po prostu casus beli rosii.
"Jest oczywiste, że separatyści nie mieli ani technicznych możliwości ani żadnego interesu by ten samolot zestrzelić." - JKM
Czyli wg. ciebie oczywiste stwierdzenia przychylne Rosji nie są propagandą podczas gdy nikt nie wie jak jest na pewno? Umieszczanie takich wpisów na facebooku którego czyta dziennie pewnie kilkaset tysięcy osób jest propagandą
Dla niego to oczywiste, ale nie sądze, ze on by za to oddał życie tak naprawdę ;)
Mówienie, że nie mieli możliwości sugeruje, że za to nie odpowiadają podczas gdy wszystko wskazuje odwrotnie (ale nie ma 100% pewności)
Chodzi mi tylko o to, że nie rozumiem po co się czepiać czyjejś opinii na ten temat - ma to jakieś znaczenie?
Inaczej: Według mnie to prawda - SEPARATYŚCI nie mieli możliwości tego zrobić, zrobiła to po prostu rosja pod przykrywką separatystów -