krystiano_ps3
XDDDD
572
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Spring90
ludzie mają w------e że dzieci się nie rodzą póki nie zauważą że coś tu nie gra.
156
Tramwaj_zwany_porzondaniem
Czyli robić dzieciaki, żeby byli klienty xD
3
Werdna
Werdna
Nie tylko, jeszcze żeby 45 lat robiły na emerytury starych dziadów na nasyconym i do granic możliwości zoptymalizowanym rynku pracy, super deal xD
2
naemiel
przez większość historii naszego gatunku dla ludzi problemem było że ludzie się rodzą a nie że się nie rodzą. A teraz perspektywa wcale nie jest inna, dawniej 80% ludzi żyła na wsi, dzisiaj tą samą pracę wykonuje 1% dawnych mieszkańców i to wydajniej.
A co czeka ludzi w miastach które zaczynają być przeludnione w przypadku dużych miast i kompletnie wyludniających się w mniejszych miastach? Albo wysokie opłaty i ciasne mieszkania albo brak
0
DorodnyTucznik
DorodnyTucznik
@krystiano_ps3 przecież ten mem to idealnie pasuje do ludzie nie chcących mieć dzieci - „ale jako to?? nie mam klientów w salonie…” No a skąd masz mieć, skoro coraz mnie młodych kobiet bo się nie rodzą ¯\(ツ)/¯
85
lordprzegrywus
lordprzegrywus
sprowadzać życie na ten z-----y świat trzeba bo nie będzie klientów, zajebista logika
31
pioter_ciemiezca
pioter_ciemiezca
sprowadzać życie na ten z-----y świat trzeba bo nie będzie klientów, zajebista logika

Jaka logika? Kolejny przegryw co sie naczytał o jakichś antynatalach, zeby mieć wytłumaczenie że cię żadna baba nie chce.
Życie jest sprowadzane bo tak każe instynkt. Jak jesteś chory, to masz ten instynkt zaburzony. Ot, cała tajemnica tego twojego cope"u
26
prostymirek
Ludziom inwestującym w mieszkania to nie przeszkadza, więc i glazurnicy mogą spać spokojnie. Samonapędzające się koło gospodarka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Nestetoth
Nestetoth
Ile tysięcy pracowników IT było w Polsce? Jaki to odsetek zebysmy ich stratę tak bardzo odczuli? To że na wykopie was tu dużo to tylko świadczy o tym że to portal głównie dla przegrywow.

Ja ostatnio dzwoniłem do fachowca to terminy ma tak samo odległe jak 5 lat temu gdy go potrzebowałem ostatnio.
3
__MadCat
__MadCat
@Nestetoth: twierdzisz, że jak it w polsce padnie to tego gospodarka nie odczuje? xD

Z resztą to nie tylko o it chodzi, tylko wszystkie białe kołnierzyki pracujące dla zagranicznych korpo. To oni ściągali kasę z zewnątrz i generowali popyt wewnętrzny. Taki "fachowiec" co klepie gładzie czy kafelki to tak naprawdę przelewanie z jednej szklanki do drugiej z perspektywy kraju
11
Kiedys_Mialem_Fejm
Tak całe IT padnie bo zwolniono paru gamoni którzy i tak nic nie robili xD
2
Krzewiciel_prawdy
Taki "fachowiec" co klepie gładzie czy kafelki to tak naprawdę przelewanie z jednej szklanki do drugiej z perspektywy kraju.

Ten kraj trzyma swój bilans na trytyce usług (dochody pierwotne, towary - wieczny sznur!).

Logistyka i ponad 400 tysięcy SAP-/Excel-/Kodoklepów. Do tego Pan Kanapka i wszelkie efekty mnożnikowe (zakładane na poziomie od 0,5-1,5 per stanowisko kodoklepacza). Sam żem kodoklep, nikogo to urazić nie powinno, oprócz płatków śniegu.

I
3
pioter_ciemiezca
pioter_ciemiezca
Sugerowanie że korposzczura stać na kafelki gdy siedzi na wynajętym w warszawie za 7000 netto XD
I sugerowanie ze tylko "komputerowce" płacą za takie prsce, drugie XD
1
Krzysztof53647
Nie dzwonią, bo jest internet i mariobudowlaniec xD

Co jak co ale jedyne co mi się podoba w młodych pokoleniach to to że nie dadzą zarobić partaczom, tylko sami wola coś spartaczyć ale za darmo xD
0
lordprzegrywus
lordprzegrywus
@pioter_ciemiezca: @dedlock ładnie macie n------e żeby wyzywac od samego początku, ale czego się spodziewałem jeśli sprowadzanie życia porównujecie do poprawy k---a demografii.
@brontosaurusrobolxd +1
0