bellacavem
bellacavem
#kononowicz
https://youtu.be/kzW8nCeux08?is=fft7Vd6B5W3P1fLX
Zobaczmy jak się muzykę dodaje się na nowym wypoku.
Z dedykacją dla @bornforburning.
Gdzie się teraz link wkleja??? #patostreamy
6
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
gr0m1t
4
bellacavem
bellacavem
Join to us, Gromit.Come with us. Step with us into eternal fire!!!
2
bornforburning
@bellacavem: O, to ci co teraz za ruble grają. Dziękuję bardzo.
3
bellacavem
bellacavem
za jakie ruble??? To David Vincent bawi się w Luczyka i jakieś country nagrywa.
I znowu obrywam od Ciebie. Piękny song, kultowy zespół, moje intencje czyste, uczucie szczere a tu plaskacz. Również dziękuję bardzo, bardzo, z całego serca mego dziękuję.
2
bornforburning
@bellacavem: Masz, masz! Proszę bardzo! Że ja n---------m plaskacze?! K-----z Twoja mać człowieku!!
3
bellacavem
bellacavem
Płomyczku, to zupełnie inny zespół jest.
To jakieś uzurpatory jak Abbath i jego I.
Jeden był Morbid Angel, jeden Immortal, jeden Kat .Reszta się wybija na ichich garbach.
I nie przeklinaj tyle, bo zaraz podkablują i moderacja pousuwa Twoje wypowiedzi. Albo bana dadzą i co ja wtedy pocznę?
0
bornforburning
@bellacavem: Ale ugułem to wypok bardzo ładnie wyrabia, tak, na piątkę, na dziesiątkę!
Teraz to będę odpisywać Ci po dziesięciu latach (a nie po pięciu) jak mam tak zgadywać gdzie jakie powiadomienia ja tu dostaję.
2
bornforburning
@bellacavem: Ja to nie dałam shadowa, ale Ty to mi tak. Wiesz gdzie zadzwoniłeś na mnie? Do wypoku. Na mnie. Na mnie. Tak, na mnie.
A Morbid Angel już dawno uciekli do Rosji tam do swojej rodziny. A Abbath na wytrzeźwiałkę.
2
Pianownica97
@bornforburning: Chciałem Ci coś odpisać w innym temacie ale nie moge!! Zamiast tego bella się wpieprzyl w dyskusje,na jego post też nie moge dać riposty.
2
Pianownica97
@bellacavem: Płomyczku 😗🤗
2
bornforburning
@bellacavem: Proszę dać się wypowiadać Pianownicy, a tak w ogóle to za przesłanie tu gifa tygodnia należy mu się jakiś fajny obrazek od Ciebie!
2
bornforburning
@bellacavem: Tak?? To czemu już tak długo tutaj nie pisze?! Wskazał nieprawidłowości i od razu zniknął! Jak Lepper!
2
bornforburning
@bellacavem: Długo to trwa, bo mam DPI na 1050 ustawione, sam se tak ustaw i zobaczymy jak szybko będziesz przełączał tam na swoje drugie konto analne coś tam d---o czy jak to tam było... I przepraszam bardzo, nie mam żadnych tipsów, naturalne, długie i wzmocnione cynkiem. Chociaż gdzieś w szufladzie powinnam jakieś tipsy mieć, za karę takie dwa bym Ci na czole przykleiła i jeszcze utwardziła w lampie UV, wszyscy
2