panDario
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Saeglopur
@panDario: Biszkek, to tam był ten ostatni wielki zjazd omawiany przez Szewko w kilku odcinkach: https://www.youtube.com/watch?v=af2zoqUV5Hk
2
RadzieckiSnajper
@panDario: czyżby czyszczenie lewizny .... Czyli coś planują. W ruskiej armii jeśli zamykają oficerów co obcinali sobie z Ekwiwalentu no to coś jest na rzeczy
1
varres
@Saeglopur: dopiero co wróciłem z biszkeku
1
Hondor
@panDario: jak robią czystki to będzie jazda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
Saeglopur
@varres: Z paszportem dyplomatycznym, bandyto, dyplomat'oski opowiadaj skąd taki kierunek ciekawy i co tam zaobserwowałeś :D
0
varres
@Saeglopur: jeździłem po Kazachstanie i Kirgistanie, biszkek był końcem podróży i stamtąd leciałem.
Bardzo mili ludzie, miasto z mocno radzieckim klimatem, ale jest tanio i czysto.
Po drugiej stronie granicy Ałmaty to inne odczucia, europejskie nowoczesne miasto.
0
varres
@Saeglopur: za to po Kirgistanie łatwiej się jeździ w terenie, bo miejscowości są co chwilę i w nich jest wszystko co potrzeba, sklepy restauracje kantory, w całym kirgistanie jest też internet.

A w Kazachstanie e tamtych rejonach możesz jechać 100km przed siebie i nie spotkać człowieka i nie ma internetu

A jakieś polityczne tematy to nie wiem co powiedzieć, jak masz jakieś konkretne pytania to dawaj. Ja lubię takie tematy
0