@panDario: czyżby czyszczenie lewizny .... Czyli coś planują. W ruskiej armii jeśli zamykają oficerów co obcinali sobie z Ekwiwalentu no to coś jest na rzeczy
@Saeglopur: jeździłem po Kazachstanie i Kirgistanie, biszkek był końcem podróży i stamtąd leciałem. Bardzo mili ludzie, miasto z mocno radzieckim klimatem, ale jest tanio i czysto. Po drugiej stronie granicy Ałmaty to inne odczucia, europejskie nowoczesne miasto.
@Saeglopur: za to po Kirgistanie łatwiej się jeździ w terenie, bo miejscowości są co chwilę i w nich jest wszystko co potrzeba, sklepy restauracje kantory, w całym kirgistanie jest też internet.
A w Kazachstanie e tamtych rejonach możesz jechać 100km przed siebie i nie spotkać człowieka i nie ma internetu
A jakieś polityczne tematy to nie wiem co powiedzieć, jak masz jakieś konkretne pytania to dawaj. Ja lubię takie tematy
Przypominam, że #siatkowka to dyscyplina, w której topowa reprezentacja, regularny medalista igrzysk i mistrzostw, czyli USA, nie ma u siebie w kraju nawet profesjonalnej ligi xDDD szczerze to rzeczywiście remis z Bośnią w lidze narodów w piłce nożnej więcej znaczy, niż mistrzostwo europy w siatkówkę
Bardzo mili ludzie, miasto z mocno radzieckim klimatem, ale jest tanio i czysto.
Po drugiej stronie granicy Ałmaty to inne odczucia, europejskie nowoczesne miasto.
A w Kazachstanie e tamtych rejonach możesz jechać 100km przed siebie i nie spotkać człowieka i nie ma internetu
A jakieś polityczne tematy to nie wiem co powiedzieć, jak masz jakieś konkretne pytania to dawaj. Ja lubię takie tematy