@K-S-: według najnowszych badań pokolenia z oraz alfa rzeczywiście myśli że jedzenie pojawia sie w lodówce samo. Boomerzy byli świadomi za to że trzeba n-----c najpierw starej żeby się pojawiło.
Żarty żartami, ja rozumiem nie zauważyć zamiany pościeli. Ale przecież matki zabierają dzieci na zakupy od najmłodszych lat. To trzeba być naprawdę upośledzonym by nie ogarniać skąd się bierze jedzenie.
@K-S-: Na prawdę jesteś tak nie ogarnięty że myślisz że istnieją ludzie którzy myślą że jedzenie się pojawia w lodówce? Gościu odpowiadasz na mema w internecie XD
@K-S-: z tego co udało mi się doświadczyć to jestem jestem przekonany, że tak xD Tylko, że to często wina tych właśnie rodziców, często matek co to wszystko pod nos podstawiają i niczego nie uczą.
Boomerzy byli świadomi za to że trzeba n-----c najpierw starej żeby się pojawiło.
@zeszyt-w-kratke: Tak, tylko jeśli dzieci boomerów nie umieją zrobić zakupów to źle to świadczy o ich rodzicach którzy wyhodowali takie życiowe kaleki (czyli o boomerach przyp. red.).
Żarty żartami, ja rozumiem nie zauważyć zamiany pościeli. Ale przecież matki zabierają dzieci na zakupy od najmłodszych lat. To trzeba być naprawdę upośledzonym by nie ogarniać skąd się bierze jedzenie.
Mirki są oburzone. Bardzo oburzone. Nigdy nie widzieliśmy takiego oburzenia. I wiecie co? To jest ogromny sukces. Popatrzcie na ruch. Przed zmianami - mały ruch. Bardzo mały. Smutny wręcz. Po zmianach? Ogromny. Wszyscy piszą. Wszyscy komentują. Mówią "nie podobają nam się zmiany". Uwielbiają je. Jeszcze tego nie wiedzą, ale uwielbiają. Przychodzi do mnie człowiek. Wielki facet. Łzy w oczach. Mówi "proszę pana, od sześciu godzin jestem w drzewku. Nie wiem, komu odpowiadam".
@K-S-: Tak. Ludzie naprawde mysla, że jedzenie pojawia sie samo w lodowce. To częsty problem wsrod mlodych.
@K-S-: według najnowszych badań pokolenia z oraz alfa rzeczywiście myśli że jedzenie pojawia sie w lodówce samo. Boomerzy byli świadomi za to że trzeba n-----c najpierw starej żeby się pojawiło.
https://www.youtube.com/watch?v=SqQgDwA0BNU
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@K-S-: Na prawdę jesteś tak nie ogarnięty że myślisz że istnieją ludzie którzy myślą że jedzenie się pojawia w lodówce? Gościu odpowiadasz na mema w internecie XD
HE HE, BO WIECIE HE HE
@zeszyt-w-kratke: Tak, tylko jeśli dzieci boomerów nie umieją zrobić zakupów to źle to świadczy o ich rodzicach którzy wyhodowali takie życiowe kaleki (czyli o boomerach przyp. red.).