PIAN--A_A--KTYWNA
616
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
BenAli
serio ktoś jest tak nieogarnięty?

@K-S-: Tak. Ludzie naprawde mysla, że jedzenie pojawia sie samo w lodowce. To częsty problem wsrod mlodych.
268
RitmoXL
@K-S-: Mordo - odpowiadasz na mema. ( ͡° ͜ʖ ͡°)¯\(ツ)/¯
174
zeszyt-w-kratke
zeszyt-w-kratke
serio ktoś jest tak nieogarnięty?

@K-S-: według najnowszych badań pokolenia z oraz alfa rzeczywiście myśli że jedzenie pojawia sie w lodówce samo. Boomerzy byli świadomi za to że trzeba n-----c najpierw starej żeby się pojawiło.
14
MisiekPrzerwa
10
zeszyt-w-kratke
zeszyt-w-kratke
Żarty żartami, ja rozumiem nie zauważyć zamiany pościeli. Ale przecież matki zabierają dzieci na zakupy od najmłodszych lat. To trzeba być naprawdę upośledzonym by nie ogarniać skąd się bierze jedzenie.

@K-S-: Na prawdę jesteś tak nie ogarnięty że myślisz że istnieją ludzie którzy myślą że jedzenie się pojawia w lodówce? Gościu odpowiadasz na mema w internecie XD
5
kupasiniaczek
@PIAN--A_A--KTYWNA: dziesiątego co miesiąc
4
elofrytki
@PIAN--A_A--KTYWNA: w srakie. Odkąd mieszkam sam żyje mi się lepiej i jakoś mam to co chce a nie p--------o NIE POTRZBUJEMY Aka nie stać nas
4
K-S-
@PIAN--A_A--KTYWNA: serio ktoś jest tak nieogarnięty?
3
pioter_ciemiezca
pioter_ciemiezca
@bylem_zielonko:

a widziałeś kto został prezydentem?

HE HE, BO WIECIE HE HE
3
turok2016
turok2016
@K-S-: z tego co udało mi się doświadczyć to jestem jestem przekonany, że tak xD Tylko, że to często wina tych właśnie rodziców, często matek co to wszystko pod nos podstawiają i niczego nie uczą.
2
Ilirian
Boomerzy byli świadomi za to że trzeba n-----c najpierw starej żeby się pojawiło.

@zeszyt-w-kratke: Tak, tylko jeśli dzieci boomerów nie umieją zrobić zakupów to źle to świadczy o ich rodzicach którzy wyhodowali takie życiowe kaleki (czyli o boomerach przyp. red.).
2
Piks0n
@PIAN--A_A--KTYWNA: To nie jest pov. A kto to przyszedł pan maruda
2
K-S-
@zeszyt-w-kratke: @okzegaroski @turok2016

Żarty żartami, ja rozumiem nie zauważyć zamiany pościeli. Ale przecież matki zabierają dzieci na zakupy od najmłodszych lat. To trzeba być naprawdę upośledzonym by nie ogarniać skąd się bierze jedzenie.
2
Flaterszaaj
@PIAN--A_A--KTYWNA: to bede ja kiedyś xddd
2
Jacv
Jacv
Jacv
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2