Wpis z mikrobloga

• 254
serio ktoś jest tak nieogarnięty?

@K-S-: Tak. Ludzie naprawde mysla, że jedzenie pojawia sie samo w lodowce. To częsty problem wsrod mlodych.
  • Odpowiedz
serio ktoś jest tak nieogarnięty?

@K-S-: według najnowszych badań pokolenia z oraz alfa rzeczywiście myśli że jedzenie pojawia sie w lodówce samo. Boomerzy byli świadomi za to że trzeba n-----c najpierw starej żeby się pojawiło.
  • Odpowiedz
@K-S-: z tego co udało mi się doświadczyć to jestem jestem przekonany, że tak xD Tylko, że to często wina tych właśnie rodziców, często matek co to wszystko pod nos podstawiają i niczego nie uczą.
  • Odpowiedz
Boomerzy byli świadomi za to że trzeba n-----c najpierw starej żeby się pojawiło.

@zeszyt-w-kratke: Tak, tylko jeśli dzieci boomerów nie umieją zrobić zakupów to źle to świadczy o ich rodzicach którzy wyhodowali takie życiowe kaleki (czyli o boomerach przyp. red.).
  • Odpowiedz
Żarty żartami, ja rozumiem nie zauważyć zamiany pościeli. Ale przecież matki zabierają dzieci na zakupy od najmłodszych lat. To trzeba być naprawdę upośledzonym by nie ogarniać skąd się bierze jedzenie.

@K-S-: Na prawdę jesteś tak nie ogarnięty że myślisz że istnieją ludzie którzy myślą że jedzenie się pojawia w lodówce? Gościu odpowiadasz na mema w internecie XD
  • Odpowiedz