@Umeraczyk: Potem się dziwi, że nikt nie pamięta ściśle o jego urodzinach, bo wszyscy ufają FB, że data jest prawidłowa, a czasy zapisywania w odpowiednim notesie urodzin każdej osoby minęły dawno temu.
@lycaon_pictus: wprawdzie nie w notesie - ale w google calendar zapisałem urodziny najbliższych osób. z zalet - wydaje mi się to bardziej rzetelnym rozwiązaniem (nie wszyscy mają facebooka, czesc osob ma ukryta date urodzin itp).
smutniejszą wypadkową tego rozwiązania jest moment, w którym trzeba usunąć przypomnienie o czyichś urodzinach, bo już się ich nie będzie obchodzić.
@Umeraczyk, mój ojciec rok czy dwa lata temu przeszedł samego siebie. Najpierw wysłał dzień przed, po czym się zorientował i przeprosił. Następne życzenia wysłał dzień po xD Przynajmniej życzył starego bez amnezji.
Od tysięcy lat dzieci były wychowywane przez babcie, dziadków, kuzynów, ciotki, przez całą wiochę. A dzisiaj mały smród ledwo skończy rok, ledwo na nogach się potrafi utrzymać i jeb w---------j młody do przedszkola odbębnić wyrok.
smutniejszą wypadkową tego rozwiązania jest moment, w którym trzeba usunąć przypomnienie o czyichś urodzinach, bo już się ich nie będzie obchodzić.
FB to dół kloaczny.
@Darknes17: Ja mam poprawny dzień i miesiąć ale mam już ponad 130 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)