Umeraczyk
1017
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Darknes17
@Umeraczyk: bawi bo mój stary w tym roku złożył mi życzenia na tablicy fb dzien przed urodzinami bo mu fb cos wyswietlil ze zblizaja sie czy coś xD
120
lycaon_pictus
@Umeraczyk: Potem się dziwi, że nikt nie pamięta ściśle o jego urodzinach, bo wszyscy ufają FB, że data jest prawidłowa, a czasy zapisywania w odpowiednim notesie urodzin każdej osoby minęły dawno temu.
61
Monoecho
@lycaon_pictus: wprawdzie nie w notesie - ale w google calendar zapisałem urodziny najbliższych osób. z zalet - wydaje mi się to bardziej rzetelnym rozwiązaniem (nie wszyscy mają facebooka, czesc osob ma ukryta date urodzin itp).

smutniejszą wypadkową tego rozwiązania jest moment, w którym trzeba usunąć przypomnienie o czyichś urodzinach, bo już się ich nie będzie obchodzić.
5
NuklearnySzpadel
NuklearnySzpadel
@Umeraczyk, mój ojciec rok czy dwa lata temu przeszedł samego siebie. Najpierw wysłał dzień przed, po czym się zorientował i przeprosił. Następne życzenia wysłał dzień po xD Przynajmniej życzył starego bez amnezji.
3
konto-dologowania
konto-dologowania
@Umeraczyk: Te 5 dat urodzin nie jest tak ciezko zapamietac, a obskakujesz cala rodzine.
1
matunahakata
matunahakata
@Monoecho: Prawda. Ale nawet nie trzeba w kalendarzu bezpośrednio, wystarczy dodać daty do kontaktów. Wydarzenia wtedy się synchronizują. https://support.google.com/calendar/answer/13748346
FB to dół kloaczny.
1
UczesanyPedryl
@Umeraczyk: bawi bo mój stary w tym roku złożył mi życzenia na tablicy fb dzien przed urodzinami bo mu fb cos wyswietlil ze zblizaja sie czy coś xD

@Darknes17: Ja mam poprawny dzień i miesiąć ale mam już ponad 130 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Blaskun
@Umeraczyk: ja i tak nie obchodzę urodzin więc wszystko jedno xD
1
brednyk
@Darknes17: akurat to normalne, też kiedyś składałem szybciej, przed północą, żeby być pierwszym xD
0