Wpis z mikrobloga

@Rad-X:
AI na 100% bo
dropsy z paki za duże, nie ma mentosów wielkości piłek tenisowych
+ nie poleciałby tak wysoko bo fala uderzeniowa rozeszła by się na boki a nie robiła odrzutowiec
+ spadłby na dach ciężarówki kiedy już napęd się skończył a nie leciał 500 m do przodu
  • Odpowiedz
@teperkov: to ja Ci odpowiem tak, a Ty mi odpowiedz co myślisz o tej sytuacji.

Mój serwer to:
Unraid, wcześniej Truenas Scale. CPU i5-12500, 4xHDD łącznie 62TB, 2TB nvme, 1TB nvme Cache, 1TB SSD, Intel I226-V (2.5GbE), Coral TPU do AI, PCIe-> 6xsata, 48GB ram. Serwer w idle bierze ~30W, do tego cały czas idzie rozpoznawanie twarzy (nie detekcja) w 4k, co wymaga dużo mocy obliczeniowej, to nie full hd.
  • Odpowiedz
@teperkov: odpowiedzieć na Twoje pytanie - napisałeś: "w czynie społecznym, narażając się na minusy - biorę na klatę. ALE WIESZ ZE TO EJ AJ". Zatem czy znasz już odpowiedz?
  • Odpowiedz
  • 1
@Rad-X:

AI na 100% bo

dropsy z paki za duże, nie ma mentosów wielkości piłek tenisowych

+ nie poleciałby tak wysoko bo fala uderzeniowa rozeszła by się na boki a nie robiła odrzutowiec

+ spadłby na dach ciężarówki kiedy już napęd się skończył a nie leciał 500 m do przodu

@jokerkroker: ja za to czytałem komentarz gdzieś na internecie że to prawdziwe nagranie, więc głosy są podzielone
  • Odpowiedz
@Rad-X: to był znajomy mojego znajomego. Zatem zaprzeczam temu, co jokerkroker napisał. Chłop był duży, to i mentosy kupował duże. Cały film legit 100%. Kondolencje dla rodziny.
  • Odpowiedz