Aktywne Wpisy

PiersKurczaka +15
Nalewałem sobie dziś resztki rosołu i wyłowiłem trochę marchewki, pietruszki i selera, a ciotka z boku patrzy jak na debila, że ja będę tę pietruszkę i seler jeść
To ja jestem jakiś dziwny czy ona? Ja to zawsze normalnie jem, a ona mówi że pierwsze słyszy i że nie zna nikogo kto by jadł takie gotowane z zupy i że oni to wywalają xD Wtf.
To ja jestem jakiś dziwny czy ona? Ja to zawsze normalnie jem, a ona mówi że pierwsze słyszy i że nie zna nikogo kto by jadł takie gotowane z zupy i że oni to wywalają xD Wtf.
87yrt5v76i5 +8
#raportzpanstwasrodka
przepraszam widzowie, ale ciekawosc mnie żzera. Ten łysy grzyb typu prezes cokolwiek robi? Jakieś umiejętności w ręku, złota rączka i tak dalej? Nadganiam szoty i ten człowiek na prawdę bierze khmera na zadupie, żeby mu podłączyć urządzenie? Cmentarz zaraz obok stoi czy jak i ostatnia podróż czy będzie tak dogorywał płacąc za każdą głupotę 3-4x (póki ma xD), ale jak "głupi khmer" nie będzie miał czasu (lub chęci, przy
przepraszam widzowie, ale ciekawosc mnie żzera. Ten łysy grzyb typu prezes cokolwiek robi? Jakieś umiejętności w ręku, złota rączka i tak dalej? Nadganiam szoty i ten człowiek na prawdę bierze khmera na zadupie, żeby mu podłączyć urządzenie? Cmentarz zaraz obok stoi czy jak i ostatnia podróż czy będzie tak dogorywał płacąc za każdą głupotę 3-4x (póki ma xD), ale jak "głupi khmer" nie będzie miał czasu (lub chęci, przy

DK 61 do Pułtuska to zło! Na zdj droga, która była na mapach, ale nie ma jej w naturze. Nie dotarłem do kwadratu, ale atak z innej strony został uwieńczony sukcesem
Max square: 62x62 (+1)
Max cluster: 4270 (+16)
Total tiles: 7343 (+3)
Squadrathinos (+58)
#rowerowyrownik #rower #szosa #ruszwarszawa #100km #kwadraty
Skrypt | Statystyki | FAQ
źródło: IMG_20260916_123851
Pobierzźródło: IMG_20260916_094124
Pobierz@Jerzu: zależy kiedy, zwłaszcza odkąd jest obwodnica Pułtuska