PremeditatioMalorum PremeditatioMalorum 9 godz. i 27 min temu via Wykop 2 + @baemaj: O noł! A może jesteś po prostu taka hot dzisiaj? Soczku się napij ¯\(ツ)/¯
sprzedawcataniejwhyski sprzedawcataniejwhyski 9 godz. i 20 min temu via Wykop 1 + @baemaj: spuczuje, nie lubie mieć gorączki.trzymaj się tam, poleż pod pierzynką
andrzejpodloga andrzejpodloga 9 godz. i 20 min temu via Wykop 10 + @baemaj: TEMPERATURAAAA źródło: image Pobierz
baemaj baemaj 9 godz. i 18 min temu via iOS 2 + @Soothsayer: dlatego dzisiaj dostaną po dupie @sprzedawcataniejwhyski miłe, dziemkuje
Noicozezebowniemamm Noicozezebowniemamm 8 godz. i 55 min temu via Wykop 1 + @baemaj: chodź, bańki ci postawie
Enigmameister Enigmameister 8 godz. i 29 min temu via Wykop 2 + @baemaj: Gorączka sobotniej nocy ( ͡º ͜ʖ͡º)
PanAlbert PanAlbert 7 godz. i 51 min temu via Wykop 1 + japidi, gorączkę mam.@baemaj: ech, gorączka na urlopie... spuczuje :P
DominiCanes DominiCanes 7 godz. i 36 min temu via Wykop 1 + @baemaj: powrotu do zdrowia, Aniolku (づ•﹏•)づ
baemaj baemaj 7 godz. i 36 min temu via iOS 0 + @PanAlbert: przejściowe bo przewiało babe @Noicozezebowniemamm nigdy nie miałam, to boli?
PanAlbert PanAlbert 7 godz. i 21 min temu via Wykop 1 + przejściowe bo przewiało babe@baemaj: ech ale pewnie kilka dni minimum takiego przeziębienia, prawda? :/
PanAlbert PanAlbert 7 godz. i 18 min temu via Wykop 1 + twarda sztunia ze mnie@baemaj: Trudno, co zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º)
trzymaj się tam, poleż pod pierzynką
źródło: image
Pobierz@sprzedawcataniejwhyski miłe, dziemkuje
@baemaj: ech, gorączka na urlopie... spuczuje :P
@baemaj: ech ale pewnie kilka dni minimum takiego przeziębienia, prawda? :/
@baemaj: Trudno, co zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º)