@Kakoq: no już tak prawie 2 miesiące więc ten dołek lekko spóźniony ale jeszcze jest nadzieja niby ¯\(ツ)/¯ ostatecznie jesteśmy na tym samym poziomie co górka covidowa 5 lat temu
@MisPluszowyZWadaWymowy: Bardziej jest pytanie pod co by miało rosnąć. Jakby pojawiły się jakieś dane z preorderów bardzo mocne i powyżej konsensusu to może, ale chyba nie ma nic z inwestorami aż do początku listopada. Musi być coś co zmieni sentyment a się nie zapowiada również z takim nieistniejącym marketingiem.
@Feuforce: nie wiem czy potrzebuje jakiegos mocnego powodu. Te rajdy przed premiera to zawsze troche hajp/spekulacja. Taką cene jak teraz mielismy juz w lutym 2025 kiedy jeszcze nie bylo konkretnej daty premiery nawet. Analitycy daja srednio 280.
@MisPluszowyZWadaWymowy: Trochę też tak myślę i uważam, że za wcześnie na trwały zjazd, ale też szukam jakiegoś zapalnika na wzrosty i go nie bardzo widzę z wyjątkiem gta online o którym jest cisza a jednak to tutaj będzie jeszcze ogromna kasa (a dziwnie spadek się złożył z tym durnym artykułem o późnym wyjściu gta online). Rockstar w sumie nic nie robi, marketingu brak, danych żadnych brak i ogólnie brakuje jakichkolwiek
@Feuforce: no nie układa sie to najlepiej, w listopadzie na EC pewnie znowu nie bedzie konkretów o liczbie preorderów, ale może podniosą guidance chociaż, marketing jeszcze liczę że się rozkręci, idealnie by było jakby właśnie coś o online powiedzieli jeszcze do listopada.
źródło: 34
Pobierzźródło: obraz
Pobierz