Wpis z mikrobloga

@xiv7: ah to wyjebongo w efekt braku ostracyzmu społecznego, a potem się dziwić, że coraz więcej to robi bo ehm - efekt kuli śnieżnej bo może nie wiesz o tym, że kobiety są bardziej konformistyczne niż faceci więc automatycznie trzymają się grup XD

PS Jak masz wywalone na to kto inny robi to w sumie - istnieje jeszcze w ogóle wspólnota? Nie wydaje mi się (σ ͜
  • Odpowiedz
@Tdd__et: tzn obcokrajowiec jako partner jest i dla faceta i dla kobiety czymś atrakcyjnym bo jest czymś nowym/ unikalnym, ale jeżeli któraś leci tylko na to niezależnie od charakteru osoby to już świadczy tylko o niej, nie wyobrażam sobie kumplować się z 50% facetów na świecie bo mi nie pasują intelektualnie że tak powiem i wśród kobiet też zawsze będzie te 50%, jeżeli leci na konformizm to też świadczy o
  • Odpowiedz
@xiv7: masz coś takiego odmowa rzeczywistości i potrzeby, jak nie dostajesz ich realizacji to musisz zaakceptować rzeczywistość i sobie zrobić tak, aby jednak dostać realizację choćby w formie symulowanej (patrz wykop) więc kobieta nie szukałaby unikalnych elementów gdyby nie miała zaspokojenia cały czas tych potrzeb, a tak mordo - chce unikalnego okazu, którym pochwali się przed koleżankami, że to ona ma, a nie że jest z kimś XD

Tylko nie
  • Odpowiedz
@Tdd__et: nie wiem czy zrozumiałeś ale dla mnie dziewczyna dla której najważniejsze jest pochwalenie się chłopakiem przed znajomymi a nie relacje między sobą i tzw miłość nie jest dobrym materiałem na partnerkę, chyba że komuś to pasuje bo sam wyznaje takie wartości to nie mam z tym problemu, chodzi o moje wartości, a z tym atrakcyjnym to zobacz pochodzenie tego słowa, chodzi o to że obcokrajowiec na pierwszy rzut oka
  • Odpowiedz
@xiv7: tak, tak i dlatego to pewnie chodzisz w tych samych rzeczach, nie kupujesz modnych ubrań, jeździsz starym klekotem bo jeszcze działa to po co kupować nowe, bardziej modne auto.

Chyba, że trafimy do gospodarki nisz, czyli sprzedam Ci przedmiot bo odpowiada twoim wartościom, wystarczająco się wypromuje, że mam wartości w firmie A) B) C) itd. gdzie ty kupując to poczujesz, że przynależysz do tej niszy, lepiej, że kupiłeś ten
  • Odpowiedz
  • 2
@Tdd__et: dobra, nie ma co gadać bo pleciesz nie na temat, o jakiejś sprzedaży, jak z generatora ai, skąd wiesz czy jara mnie logo znanej marki na ubraniu? :D i w ogóle jak można do tego porównywać relacje z drugim człowiekiem z którym chce się spędzić życie
  • Odpowiedz
@xiv7: dziękuję Ci, że zostałeś taki jaki prosiłem - zawróciłeś z drogi rozterek - może kiedyś na tobie zarobię jak inni na tobie zarabiają ( ͡ ͜ʖ ͡)

PS Naprawdę jesteście - idealnymi konsumentami - podziwiam ten geniusz kto uznał, aby psychoanalizę zastosować do inżynierii produktowo-usługowej ( ͜͡ʖ ͡€) Piękny okaz
  • Odpowiedz