ivxvxi ivxvxi wczoraj, 06:37:18 0 + #kobieta Jestem wykopowym mizoginem i w akcie desperacji wolę: atrakcyjna 20+ 59.4% (19) atrakcyjna 40+ 40.6% (13)
Tozsamosc_prawdziwa Tozsamosc_prawdziwa wczoraj, 06:40:03 via Android 0 + @ivxvxi: mam 25 lat, nie wiem czy jestem mizoginem idk
Wodz_stalowa_pecina Wodz_stalowa_pecina wczoraj, 06:44:18 via Wykop 0 + @ivxvxi: to matka i córka? Pozdrawiam
ivxvxi ivxvxi wczoraj, 06:45:51 via Wykop 0 + @Wodz_stalowa_pecina: faceci mają tak oczywiste skojarzenia, że można się wami bawić jak marionetkami.
ivxvxi ivxvxi wczoraj, 06:47:34 via Wykop 0 + @Wodz_stalowa_pecina: nie mam na podorędziu żadnego, a jakbym miała, to wolalabym się nie bawić.
Wodz_stalowa_pecina Wodz_stalowa_pecina wczoraj, 06:54:21 via Wykop 0 + @ivxvxi: to jeśli to ma być akt desperacji to 40+
ivxvxi ivxvxi wczoraj, 06:56:20 via Wykop 0 + @Wodz_stalowa_pecina: rozumiem, twoim pierwszym wyborem jest ładny kolega.
Wodz_stalowa_pecina Wodz_stalowa_pecina wczoraj, 07:01:27 via Wykop 0 + @ivxvxi: ja musiałem uruchomić wyobraźnię bo nie jestem mizoginem mirabelki są szczególnie mile niektóre
ivxvxi ivxvxi wczoraj, 07:06:24 via Wykop 0 + @Wodz_stalowa_pecina: zdradzę ci sekret, kobiety są miłe, bo mają w tym interes.Kiedy nie mają, jak ja, bezlitośnie was punktujemy.
Wodz_stalowa_pecina Wodz_stalowa_pecina wczoraj, 07:09:08 via Wykop 0 + @ivxvxi: i dobrze, jeśli jest twórcze i słuszne to nie ma problemu z punktowaniem, najgorzej jak ktoś jest toksyczny i tylko chce komuś dopiec
ivxvxi ivxvxi wczoraj, 07:14:38 via Wykop 1 + @Wodz_stalowa_pecina: więc wykop jest pełen męskich toksyków, którzy z niepohamowanej frustracji, chcą dopiec kobietom, często bardzo wulgarnie.
Wodz_stalowa_pecina Wodz_stalowa_pecina wczoraj, 07:19:02 via Wykop 0 + @ivxvxi: jest to wybitnie niesprawiedliwe i myślę że żadna nie wysle im zdjęcia ucha za takie postępowanie. A Ciebie też tak prześladują, Mirabelko?
ivxvxi ivxvxi wczoraj, 07:21:53 via Wykop 0 + @Wodz_stalowa_pecina: mam zablokowany priv i dodaję systematycznie gości na czarną listę. Samiec, mój wróg.
Wodz_stalowa_pecina Wodz_stalowa_pecina wczoraj, 07:27:56 via Wykop 0 + @ivxvxi: przesadzasz, proszę się opanować i mirkować grzecznie. Nie ma wrogów
ivxvxi ivxvxi wczoraj, 07:44:08 via Wykop 1 + @Wodz_stalowa_pecina: nie jestem grzeczna i nigdy nie będę. Muszę sobie wychować jakiegoś młodego.
Wodz_stalowa_pecina Wodz_stalowa_pecina wczoraj, 07:52:42 via Wykop 0 + @ivxvxi: to powodzenia w tym, to też jakiś pomysł ;)
Jestem wykopowym mizoginem i w akcie desperacji wolę:
Pozdrawiam
Kiedy nie mają, jak ja, bezlitośnie was punktujemy.