@NihilistycznyFemboy: Co z tego, ze mielismy duza armie jak dowodzil nia radziecki marszalek, a w planach Ukladu Warszawskiego polscy zolnierze mieli robic za mieso armatnie i nuklearny popiol w ataku na Zachod? Wplywy mielismy takie, ze Stalin kazal nam odrzucic Plan Marshalla, a Sowieci kupowali nasz wegiel za 10% ceny. Suwerenny kraj decyduje o sobie, a nie strzela do wlasnych robotnikow, zeby utrzymac obcych przy wladzy.
bycie antykomunista w kraju gdzie Auschwitz zostało wyzwolone XD
@NihilistycznyFemboy: zaraz zaraz, to ty nie jestes antykomunista? Utrata suwerenności na 45 lat, cenzura, terror polityczny, zapasc gospodarki w okresie PRLu albo krwawe tłumienia strajkow.
@NihilistycznyFemboy: Jeszcze tego brakowalo zebym szukal wpisow kogos kto wychwala komunizm. Wystarczy mi to co tutaj napisales, a napisales ogolnikowe bzdury.
@krzysiek-wr: tutaj juz bylem wyzywany od onuc, od fajnopolakow i od ukraincow, lewakow, prawakow. ¯\(ツ)/¯ A tak naprawde najgorsi sa ci co odrazu wyskakuja z takimi tekstami zamiast probowac przekonac do swojej racji.
https://streamable.com/1oe1xa Smordziarze nigdy się nie nauczą, na ja p------e, są ścieżki i nie da się jeździć bo smordzarz i tak wyjedzie.
Żałuję tylko że nie w-------m mu bidonem, bo akurat miałem stary dziurawy i nie byłoby żal, ale i tak wygarnąłem smordziarzowi że s--------ł jak p------y xDDDD
kupiłem sobie stołek składany taborcik mini drabinkę niby niepotrzebne bo wszędzie sięgam ale wreszcie będę mógł siupnąć jak coś robię przy aucie albo roweryku a z czasem może i zacznę go nosić ze sobą bo ma cool rączkę i to wszystko za 18.99 nie kupiłem za to wycieraczek ponownie ale to nie szkodzi ważne że jest stołek
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@NihilistycznyFemboy: zaraz zaraz, to ty nie jestes antykomunista?
Utrata suwerenności na 45 lat, cenzura, terror polityczny, zapasc gospodarki w okresie PRLu albo krwawe tłumienia strajkow.
@krzysiek-wr no szczególnie jak propagandy r0sji waliła fakami na prawo i lewo.
@NihilistycznyFemboy bycie komunista w kraju gdzie komuniści w katyniu zabili kilkanaście tysięcy Polaków.
A tak naprawde najgorsi sa ci co odrazu wyskakuja z takimi tekstami zamiast probowac przekonac do swojej racji.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu