Wpis z mikrobloga

@hell-frozen-rain: ja mam wrażenie, że coś cię ostatnio ugryzło, zrobiłeś się złośliwy, wszędzie widzisz czyjeś multikonta lub podszywki, zachowujesz się po dyktatorsku, chcesz ludzi rozstawiać po kątach kto z kim może pisać a kto nie - prawda jest taka, że w porównaniu z tym co było jesienią lub zimą tag jest teraz oazą spokoju, naprawdę nie jest tak źle - nie wiem czy nie zaczniesz mnie teraz bykować, ale uważam,
  • Odpowiedz
@noname3004: a ja od początku Ci nie ufałem, ale przyznam że słodko sie przymilałeś. Przerażające.
Teraz też nic nie rozumiesz, a ktoś taki wrażliwy raczej by potrafił sobie odtworzyć powage sytuacji bycia wystawionego na oszustwo "matrymonialne" incela.
  • Odpowiedz
@hell-frozen-rain: nie przymilałem się słodko, nasze interakcje były ograniczone - istotnie poparłem cię parę razy np jak dostałeś bana, ale faktycznie widzę w ostatnich dniach u ciebie zmianę na minus, a też mam prawo wyrazić swoje zdanie - druga sprawa teraz nie piszemy o oszustwie, którego ofiarą padłeś I CO BYŁO ZŁE, tylko o tej dziwnej ofensywie z insynuacjami w stronę wielu osób
  • Odpowiedz