Wpis z mikrobloga

@paluszki_rybne: Wy serio kupujecie te limitowane pady? I co z nimi robicie? Po co komuś w domu więcej niż dwa pady? Jak masz nie wiem, dwójkę dzieci, to rozumiem nawet 4, żeby zagrać całą rodziną w coś, ale nadal - w takiej sytuacji od razu kupujesz 4. Po co kolejne?
  • Odpowiedz
  • 1
@PanKapibara: dzięki, że wykopek będzie decydował o moich finansach, masz rację, niepotrzebny gadżet, rezygnuje od dzisiaj z grania i sprzedaję moją kolekcję gier i padów, dzięki, twoje pytania zagięły moje dotychczasowe argumenty
  • Odpowiedz
@paluszki_rybne: ja tylko zadaję pytania, jak dla mnie możesz sobie kolekcjonować pady, Funko Pop, albo skorupy ślimaków. Co lubisz. Po prostu zastanawia mnie, czy ludzie, którzy kupują pady z nadrukami robią to w ramach kolekcji (i potem mają 20 padów? chore, ale mają do tego prawo), czy one się Wam tak szybko psują, czy co.

dzięki, że wykopek będzie decydował o moich finansach

A weź zacytuj fragment mojej wypowiedzi, w
  • Odpowiedz
  • 0
@PanKapibara: wczoraj zobaczyłem, że mój dryfuje, bo gram 5 lat nim już i myślałem, żeby kupić nowy, ewentualnie wrzucić komuś zdjęcie, bo może ktoś będzie zainteresowany, nie wiem no co Cię to boli, ja nie rozumiem po co ludzie bawią się w modelowanie albo kupowanie zestawów lego, ale jak mają taką zajawkę i chcą wydać swoje ciężko zarobione pieniądze na to to im nie będę do portfela zaglądał, a ty
  • Odpowiedz