Galeria-Widgeta
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Pioter_Polanski
@Prawdziwy_Oponiarz: nie, bo karmi się tym co wytworzyła ludzkość.
2
Prawdziwy_Oponiarz
@Pioter_Polanski: AI nie zaczęło się od zera?
1
WhiskeyIHaze
WhiskeyIHaze
@Prawdziwy_Oponiarz: nie. Zapytałeś czy ai zaczynało od zera. To Ci tylko napisałem, że nie zaczynało.
A odnośnie tej symulacji to ciekawe bo ja spotykam się głównie z info, że jest to bardziej prawdopodobne niż to, że jej nie ma.
1
Pioter_Polanski
@Galeria-Widgeta: to my jesteśmy AI. Działamy i uczymy się tak jak ono. A nawet gorzej, bo zaczynaliśmy od zera乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
0
Prawdziwy_Oponiarz
@Pioter_Polanski: a ty nie chodziłeś czasem do szkoły, bo ja tak?
0
WhiskeyIHaze
WhiskeyIHaze
@Prawdziwy_Oponiarz: ai uczy się na naszej wiedzy, my nie mieliśmy nikogo, kto nam pokazal choćby podstawy.
0
Prawdziwy_Oponiarz
@WhiskeyIHaze: czyli argumentem za tym, że my jesteśmy sztuczną inteligencją, jest to że w odróżnieniu od niej nie możemy wskazać zbioru wiedzy przekazanego przez stwórcę?( ͡º ͜ʖ͡º)
0
WhiskeyIHaze
WhiskeyIHaze
@Prawdziwy_Oponiarz: nie. To jest tylko argumentem odnośnie tego, że ewentualne jesteśmy bardziej zaawansowana niż ta, którą sami stworzyliśmy.
0
Prawdziwy_Oponiarz
@WhiskeyIHaze: a czy ta twoja hipoteza ma jakiekolwiek realne podstawy? Właśnie wczoraj natknąłem się na badanie w którym wykazano, że nie ma fizycznej możliwości żebyśmy żyli w symulacji, jeśli wszechświat symulowany jest podobny do naszego i rządzą nim te same prawa fizyki.
0
Prawdziwy_Oponiarz
0