Naza_Dzikowski
1161
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Ksemidesdelos
@Naza_Dzikowski: trudno, co zrobić, bywa i tak
490
WladcaSlimakow
@Naza_Dzikowski: j--------i
394
Gerard_z_Rivivy
@Naza_Dzikowski: A podobno romantyków już nie ma
71
Ksemidesdelos
jak to rozumieć, jaki jest kontekst

@Okaz_prawilnosci: Samiec gatunku Homo sapiens, po zauważeniu dwuwymiarowej reprezentacji wizualnej osobników płci przeciwnej, wykazał charakterystyczną dla swojego gatunku reakcję fizjologiczną, którą można zaklasyfikować jako incydent wywołany nadmiernym pobudzeniem wzrokowym, związanym z przetwarzaniem bodźców o charakterze estetycznym. Po dokonaniu analizy porównawczej dostarczonych wizualizacji jego mózg kierując się pierwotnymi mechanizmami nagrody podjął decyzję o inicjacji czynności o charakterze autotelicznej stymulacji somatosensorycznej, która to czynność, choć społecznie
39
LamajHarma
@Naza_Dzikowski: Podziwiam takie osoby, że nie czują nawet odrobiny zażenowania i wstydu pisząc takie rzeczy
31
Kuzguwu
@Naza_Dzikowski: proszę pana ja chciałam tylko zrobić zdjęcie do legitymacji szkolnej
21
cptKaladin
19
PiersiowkaPelnaZiol
@Naza_Dzikowski: ja p------e XD
13
Colos
@Okaz_prawilnosci: pewnie samotna matka wrzuciła zdjęcia bąbelków na profilowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
10
CheekiBreekiBandito
@Naza_Dzikowski: pozdrawiam marius trzepnica
6
Okaz_prawilnosci
@Naza_Dzikowski: jak to rozumieć, jaki jest kontekst
3
K-S-
@Naza_Dzikowski: Nigdy ale to przenigdy nie mów dziewczynie o waleniu konia.
2
peoplearestrange
@Bunch: jezeli jest chadem i ona jest napalona na niego to kreci, ale oboje wiemy jaka jest prawda( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
tired_of_life
tired_of_life
@Naza_Dzikowski: skoro "hej, co tam?" nie działa, a laski piszą w opisach profilu "zaskocz mnie" no to chłop sobie wziął te uwagi do serca XD
2
Bunch
@Naza_Dzikowski: najlepsze jest to, że tacy myślą, że kobiety jeszcze taki tekst kręci...
1