Wpis z mikrobloga

@phariseo: Prokurator z trupem szukający winnego i Art. 162 KK lubią to.
A w ogóle, pytania "co być zrobił" w scenariuszach z d--y to taka typowo hamerykańska moda. Jeszcze brakuje oceniania wszystkiego na obrazkach, oczywiście w skali S, A. B, C, D, F.
  • Odpowiedz
Dlatego wobec psiegrywów należy wykazywać taką samą empatię jaka cechuje ich. Uważasz, że za dużo psów i miasta są obsrane? No cóż tylko nie upuść nigdzie ksylitolu.
Parker_ - Dlatego wobec psiegrywów należy wykazywać taką samą empatię jaka cechuje ic...

źródło: 68714

Pobierz
  • Odpowiedz
@phariseo: to pytanie typu "możesz uratować swojego ukochanego albo 100 dzieci" większość napisze że uratuje ukochanego (tym sposobem skazując na śmierć 100 dzieci). Takie pytania nie mają w ogóle znaczenia bo w sytuacji kryzysowej ludzki mózg może działać zupełnie inaczej niż deklaracje ratowania psa zamiast dziecka.
  • Odpowiedz
@Neobychno: w tym nic. Problem polega na wyborze między życiem ludzkim a życiem psa. Ale niektórzy tego problemu nie dostrzegają. Przynajmniej nie z perspektywy decydującego. Ciekawe czy równie łatwo by się pogodzili z byciem narażonym na śmierć, gdyby to ktoś inny mając podobny dylemat wybrał swojego psiecka. Życzę aby mieli możliwość się o tym przekonać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ale antypsiarze się zesrali. Ja też wybrałbym mojego kota zamiast obcego dzieciaka - jest mój, biorę za niego odpowiedzialność. Zwierzęta to nasi bracia mniejsi, wielu właścicieli uznaje ich za członków swoich rodzin, na co ja też mam taki pogląd. Kocham mojego kotka, a kotek też jest do mnie przywiązany i okazuje mi zaufanie, jego życia zależy ode mnie.

Tak samo jak łapie mnie żenada jak słyszę "koci syn" albo "psiecko", tak chyba
  • Odpowiedz
@phariseo: Życzę bambinistom z tego wątku, starym polkom i sojakom "kocham mojego kotka" z ujemnym testosteronem takiej sytuacji jak na obrazku. Najpierw jednak musieliby się rozmnożyć.
  • Odpowiedz
@Creed-Bratton: Jedyną osobą tutaj która się zesrała jesteś ty. Ale widzę, że personalnie cię to zabolało. Pewnie ten sam sort.
EDIT:Dobra, zajrzałem na twój profil. Szkoda była megabajtów na odpowiedź. Łażenie po każdym wątku i wyzywanie ludzi to jest dopiero bycie "ułomem". Zastanów się nad tym, o ile masz czym.
  • Odpowiedz