Aktywne Wpisy

lubie-sernik +69

Jestem z dziewczyną na urlopie około 1-tygodniowym. Ja praca B2B, gdzie mam sporo telefonów i wiadomości, na które (przynajmniej w pewnej czesci) powinienem odpowiadać/odbierać. Dziewczyna ma z tym bardzo duży problem. Mimo, że robimy wszystkie aktywności, ktore zaplanowaliśmy to interakcja z pracą (o ktorej wcześniej informowalem) generuje, lekko ujmując, dramy wymierzone w moim kierunku.
Mirki, błagam, powiedzcie jak jest z tym u Was. Czy to ja mam jakiś niewłaściwy osąd.
#zwiazki
Mirki, błagam, powiedzcie jak jest z tym u Was. Czy to ja mam jakiś niewłaściwy osąd.
#zwiazki

Czy to źle, że Stanowski przeprowadził wywiad z prezydentem Karolem Nawrockim w Juracie?
Pokazuje to słabość obecnego obozu rządzącego, który w celach propagandowych próbuje ośmieszyć Prezydenta, bo zrobił luźny wywiad xD. Na serio jak ta machina propagandowa leci to czasami jest żałone, jak idzie prikaz np. żeby śmiać się z Prezydentowej ubioru czy dziecka Prezydenta. I stety, ale na tym przegrają wybory, bo mniej radykalni ich fanatycy widzą tą obrzydliwą propagandę przeciwko KN
Na serio nie widzisz jak lecą prikazy 'teraz śmiejemy się z ubioru Prezydentowej' i nagle jakiś Skiba, inne "upadłe gwiazdy", profile propagandowe od fb, po x, aż po wykop - lecą z masowymi postami "hue hue hue ta Prezydentowa hue hue hue". Teraz padkł prikaz, że śmiejemy się z wywiadu Stano z Prezydentem. Już nie mówiąc o innych akcjach typu "wetomat", walą specjalnie
A co do prezydentowej - a ty nie widzisz zorganizowanych akcji, gdzie wyjdzie ubrana w workowaty kombinezon, a tu leci przekaz jaka to nie jest piekna i idealna i z cudowna figurą i gustem, ale zdjęcia to muszą przejść 5 razy przez fotoszopa? xD
Czy może jesteś zaślepiony i jak widzisz troli
"Zwykli fanatycy" są zaślepieni z jednej i z drugiej strony i wiadomo, że będą "za swoją stroną".
A mi chodzi o napędzaną machinę propgandową, gdzie idzie prikaz z góry co dzisiaj pompujemy i kręcimy, przecież to widać strasznie. Negatywna propaganda i to bardzo słabej jakości. To wszystko się obróci przeciwko obecnej kolacji rządzącej, tak samo jak bardzo mocno przyczynił się do porażki p. Trzaskowskiego - p. Tusk w wywiadzie,
@Substytut: dlatego z aferą z zondą czekano na koniec wakacji, żeby lepiej grzało xD