Aktywne Wpisy

wezsepigulke +763

Salido +162
Minął 60. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
233 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
248 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
233 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
248 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 25082026
Pobierz![[AFERA] Przewodniczący Rady powiatu chce cenzorować informacje o referendum lokalnym](https://wykop.pl/cdn/c3397993/307cfba11146bdec1adca22b513b4c4ae6930ec03867dd9737ea6caa56966804,q80.png)

to chciałbym zobaczyć jak legoludy komentują ten filmik z holy w tym samym stylu co te 3 konsole ps3 i porównywanie tego do zakupu 3 aut.
Już to widzę
wielki legolud odpakowuje paczkę z Holy i wyciąga z niej 3 shakery xDDD. Z czego na strimie nonstop używa przynajmniej jednego i ma go obok siebie z zrobionym napojem
Szybkie podsumowanko
Hyperć, Panie te napoje w proszku to dobre są, a koszt zestawu startowego Holy Starter Set Deluxe. Cena nie zawierająca obowiązującej promocji 404,95 zł. ILE K---A, znaczy ja mam teraz cenę przekreśloną i możliwość kupna za 269,99, ale no nie wiem co to za okazja i ile potrwa i czy nie jest tylko dla mnie ( ͡º ͜ʖ͡º) ale giga promocja jest
Retrogranie
konsola ps3 + pad + kilka gier ok. 300 zł na olx z odbiorem osobistym. Wysyłka z lombardów, albo jakiś sklepów z grami w podobnej cenie, ale mniej ciekawe zestawy, albo bez gier.
Wybierz mądrze dzieciak
#kiszak
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-08-25_072041_www.google.com
PobierzG-fuel to nawet w pewnym momecie upadł, bo fest siany wydawali na marketing, który się nie zwracał. Jeszcze tam jakieś afery były.
Gaminate jest polskie. Też chyba już powoli spada z rowerka bo nic o tym nie ma od 3 lat.
Holy pewnie też niedługo zniknie i pokaże się kolejna marka.
@Gdy_piecze_i_szczypie_klotrimazol: Czy jest to tańsze od z zwykłego napoju? Nie powiedziałbym. Podobno taka saszetka wychodzi 3 zł, ale za 3 zł enegola spokojnie kupisz.