Wpis z mikrobloga

Odnośnie tego wpisu link
to chciałbym zobaczyć jak legoludy komentują ten filmik z holy w tym samym stylu co te 3 konsole ps3 i porównywanie tego do zakupu 3 aut.

Już to widzę

wielki legolud odpakowuje paczkę z Holy i wyciąga z niej 3 shakery xDDD. Z czego na strimie nonstop używa przynajmniej jednego i ma go obok siebie z zrobionym napojem

No nie wiem wicowie co on myśli, że jak ma 3 shakery to będzie to szybciej pił, albo będzie miał 3 razy więcej energii z tego holy. hueheheheu. Bo na pewno nie będzie 3x lepiej nawodniony, bo się szybciej zrzyga niż wyzeruje te shakery huehuehuehueh ja to zazwyczaj mam tak, że zamawiam jedną rzecz po co mi 3. Co to mam wyrzucić? huehueheuh. Nie wiem kto tą paczkę zamawiał i kto to wysyłał huehuehuehue. Kto kupuje 3 auta huehuuehuehu

Szybkie podsumowanko

Hyperć, Panie te napoje w proszku to dobre są, a koszt zestawu startowego Holy Starter Set Deluxe. Cena nie zawierająca obowiązującej promocji 404,95 zł. ILE K---A, znaczy ja mam teraz cenę przekreśloną i możliwość kupna za 269,99, ale no nie wiem co to za okazja i ile potrwa i czy nie jest tylko dla mnie ( ͡º ͜ʖ͡º) ale giga promocja jest

Retrogranie
konsola ps3 + pad + kilka gier ok. 300 zł na olx z odbiorem osobistym. Wysyłka z lombardów, albo jakiś sklepów z grami w podobnej cenie, ale mniej ciekawe zestawy, albo bez gier.

Wybierz mądrze dzieciak

#kiszak
Maneharno - Odnośnie tego wpisu link 
to chciałbym zobaczyć jak legoludy komentują te...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404: holy to jest kolejny g-fuel, gaminate i inne syfy, które wcześniej były reklamowane przez youtberów.
G-fuel to nawet w pewnym momecie upadł, bo fest siany wydawali na marketing, który się nie zwracał. Jeszcze tam jakieś afery były.
Gaminate jest polskie. Też chyba już powoli spada z rowerka bo nic o tym nie ma od 3 lat.
Holy pewnie też niedługo zniknie i pokaże się kolejna marka.
  • Odpowiedz