Aktywne Wpisy

markaron +30
Taka ciekawostka. Dziś dostałem komplement za najtańsze perfumy w mojej kolekcji (23zł za setkę) od sąsiadki z bloku (ona 30, ja 40), mianowicie mój ukochany, klasyczny Adidas Dynamic Pulse. Oczywiście mijaliśmy się wcześniej, gdy miałem na sobie zarówno mainstream jak i drogą niszę, ale to co podziałało na nią dzisiaj, to nie perfumy ale mój outfit bramkarza i torba wychodząc na trening. Zwykle przebieram się w szatni, ale dziś byłem zabiegany i
źródło: obraz
Pobierz
ActiveekHere +5
Macie coś do uzupełnienia?
Ludologiczna lista wrogów:
- NRGeek a.k.a Kamikaze
- Quaz
- Zagrajnik
Ludologiczna lista wrogów:
- NRGeek a.k.a Kamikaze
- Quaz
- Zagrajnik

te 2 gwiazdki to raczej przez kradziez auta, pojawily sie z opoznieniem bo teraz NPC musza zadzwonic na policje zeby gwiazdki sie pojawily czy cos (w tym wideo junkes, bylo widac jak jeden wyciaga telefon)
@reniuuu5 myslalem ze to juz bedzie koniec a to prosze jakie mile zaskoczenie :D mialem tylko nadzieje ze przydzwoni gdzies tym autem zeby mozna bylo sprawdzic model zniszczen
@reniuuu5: przecież na tym filmiku gunwo widać
@eSUBA94: Część samochodów może mieć delikatnie inną geometrię bo wyglądają jak wyciągnięte z GTA V/Online i pewnie są. Nawet tutaj popatrz sobie na tą cysternę co przejeżdża albo białego land rovera i tam kilka innych.